Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφώνησε με Ουντινέζε για Καρνέζη

Συμφώνησε με Ουντινέζε για Καρνέζη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2013 22:15
Ανατροπή σκηνικού στην υπόθεση της μεταγραφής του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε, καθώς απομένει μόλις μια τελική επαφή της ιταλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό, για την μεταγραφή του παίκτη. Υπέγραψε ο Κουτρουμπής.

Μια μέρα μετά την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην Ουντινέζε για την απόκτηση του έλληνα γκολκίπερ, οι ιταλοί συναντήθηκαν εκ νέου με τους «πρασίνους» και όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή στην ιταλική ομάδα, κάτι που επιθυμούσε και το έδειξε, μη δίνοντας το παρόν στην σημερινή προπόνηση.

Η Ουντινέζε αποδέχθηκε και τον τελευταίο όρο σχετικά με τη ρήτρα από την παραχώρηση του πορτιέρο σε άλλη ελληνική ομάδα, η οποία ορίζει πως σε περίπτωση που ο παίκτης επιστρέψει σε ελληνική ομάδα τότε το «τριφύλλι» θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, και πλέον οι δρόμοι για την μετακίνηση του παίκτη στην Ιταλία άνοιξαν διάπλατα.

Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια στο ποσό των 750 χιλιάδων ευρώ, με τους «πράσινους» να εξοικονομούν άλλες 150 χιλιάδες ευρώ από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δε θα διεκδικήσει το συγκεκριμένο ποσό που του οφείλετε από τον Παναθηναϊκό.

Πλέον το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή είναι μια τελική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, στο οποίο θα αποτυπώνεται ακριβώς η συμφωνία.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, η Ουντινέζε αναμένεται να αποκτήσει τον Καρνέζη και να τον παραχωρήσει για έναν χρόνο ως δανεικό στην Γρανάδα του Λούκας Αλκαράθ.

Υπέγραψε ο Κουτρουμπής


Συμφώνησε με Ουντινέζε για Καρνέζη
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος υπέγραψε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Έλληνας στόπερ, συμμετέχει από την πρώτη ημέρα στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» και σήμερα ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, μένοντας ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Η απόκτηση του από τον Παναθηναϊκό άργησε να επισημοποιηθεί, καθώς εκκρεμούσε η εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει ο παίκτης κατά της ΑΕΚ, διεκδικώντας την ελευθερία του.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.