Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 «Δεν είμαστε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

«Δεν είμαστε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2013 12:36
Ανακοίνωση κατά των… μπούκμεϊκερς εξέδωσε η Ξάνθη, με αφορμή την πολύ χαμηλή απόδοση που δίνει η νίκη της ομάδας επί της Λίνφιλντ, αφού όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ακριτική ομάδα η δεν είναι ούτε Ρεάλ, ούτε Μπαρτσελόνα.

Η πολύ μικρή απόδοση (1.15 max)που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για την νίκη της Ξάνθης απέναντι στην Λίνφιλντ για τον 1ο αγώνα του 2ου προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ, έφερε τους Ακρίτες να βγάλουν ανακοίνωση, κάνοντας λόγο σε για «ειδήμονες» του στοιχήματος που θεωρούν πως η Ξάνθη έχει εξελιχθεί σε… Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο όπως αναφέρουν, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η ομάδα έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Η ανακοίνωση:


Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι την ομάδα μας την έχουν αναγάγει σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα. Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά πως οι «ειδήμονες» του στοιχήματος σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, μη εξαιρουμένης της Ελλάδας, δίνουν απόδοση στην ήττα της SKODA ΞΑΝΘΗ 1 προς 11 κι 1 προς 15.

Για εμάς πραγματικά κάποια πράγματα είναι αδιανόητα. Γιατί θέλουμε να γίνουμε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, είναι το παράδειγμά μας σε όλα τα επίπεδα αλλά δεν είμαστε. Έχουμε πολύ – πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας και βλέπουμε...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.