Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη με θετική εμφάνιση για Ολυμπιακό

Νίκη με θετική εμφάνιση για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2013 22:57
Θετική ήταν η εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους , με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με 2-1 της Σίμουρκ. Έδειξαν καλά στοιχεία οι νεοαποκτηθέντες. Διαμαντάκος και Μήτρογλου τα γκολ.

Παρά τις πολλές προπονήσεις και τα «βαριά πόδια», ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αρκετά δυναμικά στο φιλικό με την Σίμουρκ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πίεζαν από τα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τους νεοαποκτηθέντες Ντομίνγκεζ, Βάις, Σαλίνο να δείχνουν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Έτσι, μόλις στο 8ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ, με τον Διαμαντάκο να κάνει το 1-0. Οι παίκτες του Μίτσελ προσπαθούσαν να βρουν χώρους αλλάζοντας πολλές πάσες, ωστόσο πλην των θετικών στοιχείων υπήρχαν και κάποια αρνητικά, καθώς σημειώθηκαν κάποια κενά στην άμυνα.

Στο 30’ ο Ισπανός τεχνικός πραγματοποίησε 6 αλλαγές, με τους Κάρολ, Μασάντο, Φετφατζίδης, Σάμαρης, Κοντρέρας, Ιμπαγάσα να περνούν στη θέση των Μέγερι, Παπαδόπουλο, Μανιάτη, Ντομίνκεζ, Φουστέρ, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποδιοργανωθεί.

Έτσι, ύστερα από χέρι του Κοντρέρας στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, η Σίμουρκ κέρδισε πέναλτι, με τον Νοβρουζόφ όμως να αστοχεί.

Ο Μίτσελ έκανε αλλαγές και στο δεύτερο μέρος, με τους Παπάζογλου, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Μανωλάς και Λυκογιάνης να παίρνουν τη θέση των Σιόβα, Βάις, Σαλίνο, Χολέμπα και Διαμαντάκου.

Έτσι, πριν οι «καινούργιοι» βρουν τα πατήματα τους, η Σίμουρκ ισοφάρισε με τον Ζράνοβιτς σε 1-1. Ωστόσο ο Μήτρογλου με εξαιρετική ενέργεια, ξαναέφερε τον Ολυμπιακό μπροστά με 2-1 στο 55’.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρίες στην εστία των Αζέρων, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 61’ ο Ισπανός άλλαξε ξανά την ομάδα περνώντας στο παιχνίδι τους Καραγκούνη, Σιώπη, Γκρέκο, Τάτο, Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτη αντί των Κοντρέρας, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Σάμαρη, Κάρολ και Φετφατζίδη.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν να είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ωστόσο το τελικό 2-1 παρέμεινε ως το τέλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.