Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε ο Μπιβά, αυτοανακοινώθηκε ο Γκουφράν

Υπέγραψε ο Μπιβά, αυτοανακοινώθηκε ο Γκουφράν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2013 02:22
Παίκτης της Νιούκαστλ και επίσημα είναι ο Γιανγκά-Μπιβά ο οποίος πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε από τον Αγγλικό σύλλογο.

Ο Γάλλος διεθνής και πρώην πλέον αρχηγός της Μονπελιέ υπέγραψε για πεντέμισι χρόνια με τις «καρακάξες» και σύμφωνα με αγγλικά μέσα η μεταγραφή κόστισε 7 εκατομμύρια λίρες.

Ο 23χρονος αγωνίζεται στην θέση του στόπερ, ωστόσο μπορεί να καλύψει επάξια όλες τις θέσεις της άμυνας καθώς και αυτή του αμυντικού χαφ, και αναμένεται να αντικαταστήσει τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι ο οποίος και πιθανόν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Μπιβά έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις με την νέα του ομάδα: «Είναι τιμή μου που είμαι παίκτης της Νιούκαστλ και έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Νιούκαστλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο πρωτάθλημα και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα».

Υπογράφει και ο Γκουφράν


Υπέγραψε ο Μπιβά, αυτοανακοινώθηκε ο Γκουφράν
Παίκτης της Νιούκαστλ πρέπει να θεωρείται και ο Γιοάν Γκουφράν, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αγγλία και όπως ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, αύριο (σ.σ σήμερα) αναμένεται να γίνει παίκτης της Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με το «skysports», ο 26χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα με το ποσό των 1.5 εκατομμυρίων λιρών και αναμένεται να καλύψει το κενό του Ντεμπά Μπα ο οποίος αποχώρησε για την Τσέλσι.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του 20χρονου φουλ-μπακ, Μασάντο Αϊντάρα ο οποίος βρίσκεται και αυτός στο Νιούκαστλ και έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.