Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δυσκολεύει του Πράνιτς

Δυσκολεύει του Πράνιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2013 15:42
Δυσκολεύει η μεταγραφή του Ντάνιελ Πράνιτς στον Παναθηναϊκό, καθώς παρότι οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, οι απαιτήσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας κρίνονται υπέρογκες. Πλησιάζουν Καστιλιόν και Νάνο.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να τα έχει βρει σε όλα με τον Πράνιτς, ωστόσο η μεταγραφή του Κροάτη διεθνή του στους «πρασίνους» είναι πολύ δύσκολη.

Συγκεκριμένα, οι οικονομικές απαιτήσεις της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι υπερβολικές για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θα αφήσουν την περίπτωση του μπακ-χαφ και θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

Υπογράφει ο Καστιλιόν, κοντά σε Νάνο


Δυσκολεύει του Πράνιτς
Αντίθετα, πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Καστιλιόν και Νάνο.

Όσον αφορά τον πρώτο, οι «πράσινοι» έχουν προχωρήσει πολύ στις διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ για την απόκτηση του 22χρονου Ολλανδού επιθετικού, ο οποίος αποτελεί επιλογή του Γιάννη Αναστασίου.

Μάλιστα η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη και ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Από την άλλη, κοντά στον Παναθηναϊκό είναι και ο Νάνο, καθώς ο 29χρονος αριστερός μπακ-χαφ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Πονφεραντίνα.

Ο Νάνο είναι επιλογή του Νίκου Νταμπίζα και μόλις διευθετηθεί το ζήτημα με την ομάδα του, θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και αυτός τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.