Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2017 15:24
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα.

Την επιστροφή του στην ΑΕΚ ολοκλήρωσε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με την Λανς και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

H ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη από την ομάδα της Λανς. Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2020.

O Βίκτωρ Κλωναρίδης γεννήθηκε στο Σεραίν του Βελγίου στις 28/7/1992. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ποδοσφαιρική Ακαδημία της ΑΕΚ και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2010-11 με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ. Πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη πετυχαίνοντας πέντε γκολ.

Το 2012 πήρε μεταγραφή στη γαλλική Λιλ, ενώ έπαιξε δανεικός και στη Μουσκρόν του Βελγίου. Από την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας στον τελικό με τον ΠΑΟΚ το 2014, το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την γαλλική Λανς και στο δεύτερο μισό της περιόδου έπαιξε ως δανεικός στην Παναθηναϊκό.

Στη Super League μετράει 113 συμμετοχές και 23 γκολ, ενώ είναι ο σκόρερ του τελευταίου γκολ στην ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ από τη νίκη με 3-1 στο Γκρατς της Αυστρίας επί της Στουρμ στις 14 Δεκεμβρίου του 2011

Βίκτωρα, καλώς ήλθες και πάλι στο σπίτι σου!

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κλωναρίδης
«Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον Θεό για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπογράψω στην ΑΕΚ, η οποία αποτελεί μία μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου, γιατί εδώ ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή να μετακινείται από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι πήρα τη σωστή απόφαση για το μέλλον μου» ήταν τα πρώτα λόγια του Βίκτωρα Κλωναρίδη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα μας.

«Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας. Θέλουμε πολύ να παίξουμε στο Champions League. Δεν θα είναι κάτι το εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Υπάρχει φυσικά το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας που επίσης θέλουμε να κερδίσουμε» συνέχισε ο διεθνής μεσοεπιθετικός.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης αναφέρθηκε και στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας του: «Ο κ. Χιμένεθ είναι ο προπονητής που με ανέβασε στην πρώτη ομάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ επαγγελματικά. Εχω πολύ καλή σχέση μαζί του και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω και πάλι για αυτόν».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ; «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.