Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μενσά ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε Μενσά ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2017 17:56
Την απόκτηση του Γκανέζου μεσοεπιθετικού, Εμμάνουελ Μενσά ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, με τον 23χρονο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί πραγματοποιώ ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο παίκτης.

Ο Εμάνουελ Μενσά έγινε το πέμπτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα για τον Ατρόμητο, μετά τους Μανούσο, Αντόνιο Τζούνιορ, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη. Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκανέζου άσου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, αλλά και ως κεντρικός επιθετικός, ενώ μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της επίθεσης. Τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίζονταν στην αλβανική Λάτσι, με την οποία πέτυχε 4 γκολ και 1 ασίστ σε 19 παιχνίδια, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν σκόραρε 5 τέρματα σε 14 ματς με την Σλοβάκικη Μιχαλόβιτσε (έπαιξε στην ίδια ομάδα και στο δεύτερο μισό της περιόδου 2015-16) έχοντας συνολικά 6 γκολ και 4 ασίστ σε 29 ματς.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει τον Εμμάνουελ Μενσά (Emmanuel Mensah), το 5ο νέο μέλος που προστίθεται στην οικογένεια του «αστεριού»!.

Η διεισδυτικότητα, η ταχυδύναμη και η έφεση στο «ένας εναντίον ενός» χαρακτηρίζουν το αγωνιστικό προφίλ του Εμμάνουελ Μενσά που «κέντρισε» τον νέο προπονητή μας Νταμίρ Κάναντι με την ικανότητά του να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με την ίδια αποτελεσματικότητα!

Ο Μενσά βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Είμαι ενθουσιασμένος γιατί πραγματοποιώ ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου από την στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στον Ατρόμητο.Γνωρίζω ότι η νέα μου ομάδα είναι μια από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, γνώρισα από κοντά τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της και θα μπορέσω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Κάναντι που με εμπιστεύτηκαν στον Ατρόμητο και θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω. Θέλω οι φίλαθλοι του Ατρόμητου να ξέρουν ότι θα δίνω το 110% σε κάθε παιχνίδι για να τους κάνω χαρούμενους».

Ο Εμμάνουελ Μενσά γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1992 στη Γκάνα και σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκίνησε την σεζόν 2014-15 από την Honved (Oυγγαρία) και την Bodva Moldava (Σλοβακία). Επόμενοι σταθμοί του ήταν η MFK Zemplín Michalovce (Σλοβακία), η MFK Frýdek-Místek (Τσεχία) ενώ την περσινή πια περίοδο 2016-17 επέστρεψε στην MFK Zemplín Michalovce και εν συνεχεία τον Ιανουάριο μεταπήδησε στην KF Laci (Αλβανία) έχοντας 11 γκολ και 5 ασίστ.

Θα φορέσει το νούμερο «7» στη φανέλα του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.