Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θετικός κόντρα στην Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός

Θετικός κόντρα στην Λουντογκόρετς ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2017 22:04
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε θετική εμφάνιση για 60 λεπτά κόντρα στην πιο έτοιμη Λουντογκόρετς, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 χάρη στα γκολ των Φορτούνη (34') και Μαρσελίνιο (44').

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 απέναντι στην Λουντογκόρετς. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν καλά στοιχεία απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα (η Λουντογκόρετς έδωσε το έκτο της φιλικό), όντας σταθερός ανασταλτικά και δυνατός στις αντεπιθέσεις.

Ο Χάσι κατέβασε τον Ολυμπιακό με σχήμα 4-2-3-1. Ο Καπίνο ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Φιγκέϊρας, Μποτία, Σισέ, Κούτρης αποτελούσαν την τετράδα της άμυνας. Σιώπης, Ρομαό ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ, στα άκρα οι Ανδρούτσος και Μάριν, επιτελικός ο Φορτούνης και φορ ο Σεμπά.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό στο πρώτο μέρος, και μόνο φιλικό δεν θύμιζε. Ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία και προσπαθούσε να φτιάξεις φάσεις, ωστόσο η Λουντογκόρετς πίεζε ψηλά και δυσκόλευε την κυκλοφορία των Πειραιωτών. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να επιτεθούν κυρίως από τη δεξιά πλευρά με τους Φιγκέιρας και Ανδρούτσο, αφού ο Μάριν βρίσκονταν εκτός ρυθμού.

Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του Ολυμπιακού μετουσιώθηκε σε γκολ, αφού στο 34’ ο άκρως θετικός Ρομαό έκλεψε τη μπάλα και έδωσε στον Ανδρούτσο, αυτός γύρισε στον Φορτούνη και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Σε μια από τις ελάχιστες καλές της επιθέσεις, η Λουντογκόρετς έφερε το ματς στα ίσα. Στο 44’ ο Καφού άφησε για τον Μαρσελίνιο, που με φοβερό δεξί σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Καπίνο στέλνοντας τη μπάλα στο «παραθυράκι».

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του Ολυμπιακού έπεσε. Ο Χάσι έκανε επτά αλλαγές μέχρι το 60' και η ομάδα δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρυθμό. Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» «άγγιξαν» το 2-0 στο 57’ με τον Σεμπά να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι αστοχώντας από πλεονεκτική θέση.

Στο 64’ ο Ρέναν απέκρουσε το πλασέ του Μάρτινς, ενώ στο 68’ ο Καπίνο έδιωξε με δυσκολία το ψηλοκρεμαστό σουτ του Σάσα. Η Λουντογκόρετς πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 77’ έφτασε κοντά στο 2-1, με τον Κισαντά να αστοχεί από κοντά. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασία του στην Αυστρία.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Σισέ (55’ Νικολάου), Μποτία (60’ Ρισβάνης), Κούτρης (60’ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (72΄ Κασάμι), Σιώπης (60’ Μάρτινς), Φορτούνης (60’ Ζντιέλαρ), Ανδρούτσος (60’ Βέργος), Μάριν (60’ Γιαννιώτας), Σεμπά (76’ Μανθάτης)

Λουντογκόρετς: Ρενάν Ντος Σάντος, Σισίνιο (62’ Λούκας Σάσα), Πλαστούν, Τερζίεφ (46’ Μότσι), Νατάναελ (79’ Βασίλιεφ), Ανισέτ, Καμπανιάρο, Μαρσελίνιο (70’ Κισαντά), Βάντερσον (75’ Ζοάο Πάουλο), Μίσιτζαν (46’ Κεσέρου), Καφού (62’ Λουκόκι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.