Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα κιτρινόμαυρα ο Γιακουμάκης

Στα κιτρινόμαυρα ο Γιακουμάκης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2017 21:41
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο. «Να μοιάσω στους Μαύρο, Δημητριάδη και Ντέμη», τόνισε.

Επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Γιώργου Γιακουμάκη στην ΑΕΚ. Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε γίνει γνωστή εδώ και αρκετό καιρό και πλέον πήρε και επίσημη μορφή, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει για 4+1 χρόνια.

Ο 22χρονος σημείωσε 12 γκολ και 3 ασίστ σε 30 παιχνίδια την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Πλατανιά, ενώ μετράει 3 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές, ανέφερε:

Στα κιτρινόμαυρα ο Γιακουμάκης
«Είμαι χαρούμενος, αισιόδοξος και περιμένω να δουλέψω σκληρά! Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι πολύ θετικά! Αυτό που ελπίζω είναι να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια με την ομάδα μας. Νιώθω μεγάλη ανυπομονησία μέχρι να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι, να βάλω το πρώτο μου γκολ και να το πανηγυρίσω μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Γιακουμάκη στο aekfc.gr μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ομάδα μας.

«Δε θέλω να πω πολλά λόγια! Μόνο ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Ο,τι έχω να πω θέλω να το δείξω με πράξεις μέσα στο γήπεδο», πρόσθεσε ακόμα ο Γιώργος Γιακουμάκης που αναφέρθηκε και στη μεγάλη παράδοση των Ελλήνων σκόρερ της ΑΕΚ:

«Γνωρίζω αυτή την παράδοση. Έχω παρακολουθήσει σε βίντεο τον Θωμά Μαύρο, τον Βασίλη Δημητριάδη και φυσικά τον Ντέμη Νικολαΐδη και θέλω να προσπαθήσω να τους μοιάσω».

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2021, με δικαίωμα της ΑΕΚ για επέκταση για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1994 (22 ετών) στο Ηράκλειο της Κρήτης, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες του Ατσαλένιου και το 2012 υπέγραψε στον Πλατανιά με τον οποίο αγωνίστηκε μέχρι πρότινος, με μοναδική διακοπή τον εξάμηνο δανεισμό του στην Επισκοπή τον Ιανουάριο του 2014.

Στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πλατανιά σε 26 αγώνες με απολογισμό 11 γκολ και μία ασίστ και ήταν ο πρώτος Ελληνας σκόρερ της Super League. Σε 59 συνολικά αγώνες του στην πρώτη κατηγορία έχει πετύχει 14 γκολ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.