Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Σαουθάμπτον ο Πελεγκρίνο

Ανέλαβε την Σαουθάμπτον ο Πελεγκρίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2017 19:07
Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, που αποτελούσε έναν από τους στόχους του Ολυμπιακού, συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σαουθάμπτον, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στην Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ο πρώην τεχνικός της Αλαβές έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Σαουθάμπτον και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα εργαστεί για πρώτη φορά στην Αγγλία ως πρώτος προπονητής, αφού την περίοδο 2008-10 αποτελούσε τον βοηθό του Ράφα Μπενίτεθ στην Λίβερπουλ. Η πρώτη του ομάδα ως πρώτος προπονητής ήταν η Βαλένθια, την οποία ανέλαβε τον Ιούνιο του 2012. Στις «νυχτερίδες» έμεινε μόλις για έξι μήνες και εν συνεχεία αποχώρησε για την Αργεντινή, αναλαμβάνοντας τις Εστουντιάντες και Ιντεπετιέντε.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Αλαβές, έχοντας στόχο να την κρατήσει στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου επανήλθε μετά από απουσία δέκα χρόνων. Υπό την καθοδήγησή του ο σύλλογος έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, όπου ηττήθηκε (1-3) από την Μπαρτσελόνα, ενώ τερμάτισε στην ένατη θέση του πρωταθλήματος.

Στα τέλη Μαΐου ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα, αποτελώντας έναν από τους μεγάλους στόχους του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Τελικώς, επέλεξε να συνεχίσει στην Σαουθάμπτον, αντικαθιστώντας τον Κλοντ Πιέλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.