Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Μοιρασιά για Γερμανία και Χιλή

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Μοιρασιά για Γερμανία και Χιλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2017 23:12
Η Χιλή προηγήθηκε κόντρα στην Γερμανία με ιστορικό γκολ του Σάντσες (6’), ωστόσο τα «πάντσερ», σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Στίντλ (41’) και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Χιλής με την Γερμανία στο Καζάν. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και αμφότερες έφτασαν τους 4 βαθμούς, όντας με το… ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Η Χιλή είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ανοίγοντας το σκορ στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι. Μετά από λάθος της γερμανικής άμυνας στο 6ο λεπτό, ο Σάντσες έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Βιδάλ και με εύστοχο πλασέ, «έγραψε» το 1-0. Αυτό ήταν το 38ο γκολ του Αλέξις με την Εθνική Χιλής, με αποτέλεσμα να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της, αφήνοντας στην 2η θέση τον Μαρσέλο Σάλας με 37.

Η «Ρόχα» κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και στο 20’ «άγγιξε» το 2-0, με τον Βάργκας να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Η Γερμανία ανέβασε την απόδοση της στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους και στο 41’ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Έκτορ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Στίντλ ξέφυγε από τους αμυντικούς και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-1. Η Χιλή θα μπορούσε να απαντήσει πριν το ημίχρονο, όμως ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το σουτ του Σάντσες (45’).

Οι πρωταθλητές Λατινικής Αμερικής πατούσαν καλύτερα και στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να απειλούν με αξιώσεις. Ενδεικτικό ότι η μοναδική αξιοσημείωτη φάση τους σημειώθηκε στο 48’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάντσες, με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Γερμανία, που υπενθυμίζεται ότι κατέβηκε στο τουρνουά με τη δεύτερη ομάδα, δεν μπόρεσε να απειλήσει και το 1-1 ήρθε φυσιολογικά ως το φινάλε.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Χιλή 4 (3-1)
2. Γερμανία 4 (4-3)
3. Αυστραλία 1 (3-4)
4. Καμερούν 1 (1-3)

Η τελευταία αγωνιστική (25/6, 18:00):

Γερμανία – Καμερούν
Χιλή – Αυστραλία

*Οι δύο πρώτες κάθε γκρουπ παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, πρώτο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων, δεύτερο η καλύτερη επίθεση και τρίτο τα μεταξύ τους παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.