Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Αστέρα ο Μαδίντα

Στον Αστέρα ο Μαδίντα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2017 00:03
Ο Λέβι Μαδίντα είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. «Να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας» δήλωσε ο παίκτης.

Σημαντική ενίσχυση για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ολοκλήρωσε την απόκτηση του Λέβι Μαδίντα. Ο Αφρικανός κεντρικός μέσος, που στις αρχές του μήνα ακούγονταν για τη Σαραγόσα, έλυσε το συμβόλαιο του με την Θέλτα και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Ο 25χρονος είναι 41 φορές διεθνής με την Εθνική Γκαμπόν, ενώ από το 2010 ανήκει στην Θέλτα. Μετά από δύο σεζόν στην δεύτερη ομάδα, προβιβάστηκε στην πρώτη, σημειώνοντας 36 συμμετοχές. Τα επόμενα δύο χρόνια παραχωρήθηκε δανεικός στην Ταραγόνα, σημειώνοντας συνολικά 53 συμμετοχές (1 γκολ).

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε μία σημαντική μεταγραφή, αφού απέκτησε τον 25χρονο Αφρικανό μέσο της Θέλτα, Λέβι Μαδίντα.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Levy Madinda (Λέβι Μαδίντα) με μεταγραφή από την ισπανική Θέλτα για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1992 στην Γκαμπόν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Θέλτα.

Μετά από δύο σεζόν στην Celta B, αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην πρώτη ομάδα, ενώ έπαιξε και δύο σεζόν στην Tarragona.

Ο Levy Madinda αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει συνολικά 29 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ στον ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε το νούμερο 8 για τη φανέλα του!

"Είχα ακούσει για τον ΑΣΤΕΡΑ από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και είχαν να μου πουν τα καλύτερα για το σύλλογο. Θέλω να γίνω ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας και να τη βοηθήσω να πετύχει όσα ονειρεύονται ο κόσμος και η διοίκηση. Μου αρέσει να παίζω στη μεσαία γραμμή και να καλύπτω όλους τους χώρους που απαιτεί η θέση."


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.