Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέρεθ: «Μας ενδιαφέρουν οι Εμπαπέ και Ντοναρούμα»

Πέρεθ: «Μας ενδιαφέρουν οι Εμπαπέ και Ντοναρούμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2017 19:25
Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ επιβεβαίωσε ότι οι Κίλιαν Εμπαπέ και Τζιανλουίτσι Ντοναρούμα είναι δύο παίκτες που απασχολούν την «βασίλισσα», ωστόσο πρόσθεσε πως μέχρι στιγμής ο σύλλογος δεν έχει κάνει καμία επίσημη κρούση.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν δίστασε να παραδεχτεί το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τα δύο νέα «αστέρια» του ποδοσφαίρου. Με δηλώσεις του στο «Onda Cero», ο πρόεδρος της «βασίλισσας» παραδέχτηκε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης ενδιαφέρονται για τους δύο 18χρονους, Εμπαπέ και Ντοναρούμα, χωρίς να πει όμως αν θα προχωρήσει σε επίσημη πρόταση:

«Έχω δει τον Εμπαπέ να αγωνίζεται. Είναι 18 και ένας πολύ καλός ποιοτικός παίκτης, όμως αυτή τη στιγμή ανήκει στην Μονακό. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας από τους σπουδαίους παίκτες του ποδοσφαίρου και είναι περίπτωση που εξετάζουμε. Ο Ζιντάν τον είχε δει όταν είχε 16 ετών. Του άρεσε πολύ. Δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε λόγω της ηλικίας του», είπε ο Πέρεθ και αναφέρθηκε στον Ντοναρούμα:

«Ο καθένας λέει ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πρόκειται να αντικαταστήσει τον Μπουφόν. Σίγουρα τον παρακολουθούμε, όμως δεν θα μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάνει προτάσεις για τους δύο παίκτες. Για αρχή, θα πρέπει να συναντηθώ με τον Ζιντάν. Νιώθουμε άνετοι και το καλοκαίρι διαρκεί αρκετά. Όλοι θέλουν να έρθουν στην Ρεάλ…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.