Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Πάρμα… έρχεται!

Η Πάρμα… έρχεται!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2017 21:18
Η Πάρμα κέρδισε με 2-0 την Αλεσάντρια στον τελικό των πλει-οφ και εξασφάλισε την άνοδο στην 2η κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Δεύτερη σερί άνοδος για την Πάρμα! Μετά την πρόκριση-θρίλερ επί της Πορντενόνε στα πέναλτι (5-4), οι «παρμέντσι» νίκησαν με 2-0 την Αλεσάντρια στον τελικό των πλει-οφ και εξασφάλισαν το εισιτήριο για την Σέριε Β.

Υπό το βλέμμα του Ερνάν Κρέσπο, που βρίσκονταν στις εξέδρες του «Αρτέμιο Φράνκι», η Πάρμα πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Σκαβόνε (11’) και Νοτσιολίνι (66’) και πλέον βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή της στην Σέριε Α.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιστορικός σύλλογος έπεσε προ διετίας στην τέταρτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου λόγω χρεών και πέρυσι κέρδισε την άνοδό του στην τρίτη κατηγορία.

Τη φετινή σεζόν, η Πάρμα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο μέσω της πρώτης θέσης του ομίλου της, τερματίζοντας στο -10 από την πρωτοπόρο Βενέτσια. Ωστόσο, ήταν η μεγάλη νικήτρια των πλει-οφ ανόδου, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 28 ομάδες (!) από τρεις ομίλους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.