Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Με το… δεξί οι οικοδεσπότες

Κύπελλο Συνομοσπονδιών: Με το… δεξί οι οικοδεσπότες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2017 20:05
Η οικοδέσποινα Ρωσία κέρδισε με 2-0 την Ν. Ζηλανδία στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση. Μπόξολ (31’ αυτ.) και Σμόλοφ (69’) τα γκολ, στον πάγκο έμεινε ο Τζημόπουλος.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ρωσία στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Οι οικοδεσπότες κέρδισαν με 2-0 την πρωταθλήτρια Ωκεανίας, Ν. Ζηλανδία και ξεκίνησαν νικηφόρα την πορεία τους στον 1ο όμιλο, στον οποίο βρίσκονται επίσης οι Πορτογαλία και Μεξικό.

Οι Ρώσοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ. Στον αντίποδα, η Ν. Ζηλανδοί πλήρωσαν τα αρκετά αμυντικά κενά, με τον Τζημόπουλο του ΠΑΣ Γιάννινα να μένει στον πάγκο.

Η Ρωσία πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν άργησε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Ν. Ζηλανδίας. Στο 3’ ο Μαρίνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Γκολοβίν, ενώ στο 7’ η κεφαλιά του Βάσιν κατέληξε στο δοκάρι, ύστερα από λάθος εκτίμηση του Ν. Ζηλανδού γκολκίπερ, ο οποίος δεν πραγματοποίησε εκτίναξη, εκτιμώντας ότι η μπάλα θα κατέληγε άουτ. Μάλιστα, στη συνέχεια της φάσης, ο ΜακΓκλίντσεϊ απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή!

Ένα λεπτό μετά (8’) ήταν η σειρά του Ντουράντε να απομακρύνει στη γραμμή, ενώ στο 13’ ο Πόλοζ ανατράπηκε από τον Μαρίνοβιτς στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδειξε πέναλτι. Η πίεση των Ρώσων απέδωσε καρπούς στο 31’. Ο Πολόζ έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Γκλουσακόβ, αυτός με πλασέ νίκησε τον Μαρίνοβιτς, ωστόσο το γκολ χρεώθηκε στον Μπόξολ, ο οποίος βρήκε τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με την Ρωσία να ήταν απόλυτη κυρίαρχος, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Στο 47’ ο Μαρίνοβιτς (σ.σ. αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας) πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε προσπάθειες των Πόλοζ και Ερόχιν, ενώ στο 52’ ο Ν. Ζηλανδός πορτιέρο νίκησε ξανά σε τετ-α-τετ τον Πόλοζ. Το 2-0 ήρθε στο 69’, όταν μετά από γύρισμα του Σαμέντοφ, ο αμαρκάριστος Σμόλοφ δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να «γράψει» το 2-0.

Διαδικαστικά τα εναπομείναντα λεπτά, με την Ν. Ζηλανδία να ανεβάζει την απόδοση της λίγο πριν το φινάλε, έχοντας δύο σημαντικές φάσεις για να μειώσει. Στο 77’ ο Ακινφέεφ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σου του Τομάς, ενώ στο 78’ ο Ζιρκόφ απομάκρυνε στη γραμμή την κεφαλιά του Σμιθ, με το 2-0 να μένει ως το τέλος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.