Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Μπενάλιο και Γκασπάρ η Μονακό

Ανακοίνωσε Μπενάλιο και Γκασπάρ η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2017 22:41
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Μονακό, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Ντιέγκο Μπενάλιο και Τζόρντι Γκασμπάρ μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Στην Φενέρμπαχτσε ο Ντιράρ.

Μετά την απόκτηση του Τίλεμανς από την Άντερλεχτ, η Μονακό προχώρησε σε άλλες δύο προσθήκες. Ο λόγος για τους Ντιέγκο Μπενάλιο και Τζόρντι Γκασμπάρ, με τους δύο άσους να υπογράφουν συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 33χρονος διεθνής Ελβετός πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ ύστερα από εννέα χρόνια παρουσίας στην γερμανική ομάδα και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μονεγάσκους.

Από την άλλη, ο 20χρονος Γάλλος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Λιόν, στην οποία άνηκε από το 2014, αγωνιζόμενος κυρίως στην 2η ομάδα. Οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο και ο νεαρός αμυντικός αποχώρησε με προορισμό το Πριγκιπάτο.

Αντίθετα, παρελθόν από την Μονακό αποτελεί ο Ναμπίλ Ντιράρ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.