Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει να φύγει από την Ρεάλ ο Ρονάλντο»

«Θέλει να φύγει από την Ρεάλ ο Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2017 16:47
Για... ειλημμένη απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει από την Ρεάλ και την Ισπανία μετά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή, κάνουν λόγο ισπανικά, αγγλικά και πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Πριν μερικές μέρες, ο Εισαγγελέας της Μαδρίτης αποφάσισε να ασκήσει δίωξη στον Κριστιάνο Ρονάλντο για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατ. ευρώ, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ να κινδυνεύει με φυλάκιση από δύο έως έξι χρόνια σε περίπτωση που κριθεί ένοχος.

Το πρωί της Παρασκευής (16/6) δημοσίευμα της πορτογαλικής «A 'Bola» κάνει λόγο για... ειλημμένη απόφαση του Κριστιάνο να φύγει από τη Ρεάλ και την Ισπανία και μάλιστα προσθέτει πως ο Πορτογάλος ανακοίνωσε την απόφαση του στον πρόεδρο του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Την είδηση επιβεβαίωσε η μαδριλένικη «Marca» τονίζοντας ότι ο Ρονάλντο έχει ενοχληθεί για το γεγονός πως έπειτα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για φοροδιαφυγή, παρουσιάζεται ως παράδειγμα προς αποφυγή. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως οι άνθρωποι της Ρεάλ προσπάθησαν να τον κάνουν να αναθεωρήσει την αρχική του σκέψη για άμεση αποχώρηση, εξηγώντας του ότι ο σύλλογος θα είναι έμπρακτα δίπλα του.

Το θέμα έχε πάρει τεράστιες διαστάσεις, αφού και το αγγλικό «Sky Sports» επιβεβαίωσε την είδηση περί πρόθεσης του CR7 να φύγει από τη Ρεάλ! Πλέον αναμένεται η επίσημη αντίδραση των Μαδριλένων, ενώ σίγουρα ο Ρονάλντο θα κληθεί να τοποθετηθεί για το θέμα κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της Ρωσίας, όπου βρίσκεται με την Εθνική Πορτογαλίας.

Η είδηση βρίσκεται και στο «BBC», το οποίο μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις ανθρώπου από το περιβάλλον του παίκτη (δεν τον ονοματίζει): «Νιώθει ειλικρινής, έχει καλό χαρακτήρα και δεν έκανε κάτι λάθος, επομένως δεν καταλαβαίνει (γιατί κατηγορείται). Είναι πολύ στεναχωρημένος και αναστατωμένος», ήταν το σχόλιο του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.