Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλό «χτύπημα» με Κλάασεν και Πίκφορντ η Έβερτον

Διπλό «χτύπημα» με Κλάασεν και Πίκφορντ η Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2017 01:47
Η Έβερτον κατέβαλε το ποσό των 27 εκατ. ευρώ και απέκτησε τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Άγιαξ, Ντάβι Κλάασεν. Ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Πίκφορντ με ποσό ρεκόρ για Άγγλο γκολκίπερ.

Παίκτης της Έβερτον με κάθε επισημότητα είναι ο Ντάβι Κλάασεν! Τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης (15/6) την απόκτηση του 24χρονου μέσου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για πέντε χρόνια.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Άγιαξ, σημείωσε 20 γκολ και 12 ασίστ σε 50 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ενώ αποχωρεί από τον «Αίαντα» μετρώντας συνολικά 55 γκολ και 38 ασίστ σε 180 συμμετοχές. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 27 εκατ. ευρώ.

Διπλό «χτύπημα» με Κλάασεν και Πίκφορντ η Έβερτον
Νωρίτερα, η Έβερτον επισημοποίησε τη συμφωνία με την Σάντερλαντ για την απόκτηση του Τζόρνταν Πίκφορντ.

Ο 23χρονος πορτιέρο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και αυτόματα έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Άγγλου γκολκίπερ στην ιστορία, αφού τα «ζαχαρωτά» θα κληθούν να καταβάλουν το ποσό των 28,4 εκατ. ευρώ συν 5,6 ως μπόνους!

Παράλληλα, η μετακίνηση του Πίκφορντ στην Έβερτον αποτελεί την 3η ακριβότερη μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, πίσω μόνο από τους Μπουφόν (52 εκατ. ευρώ από Πάρμα σε Γιουβέντους) και Έντερσον (40 εκατ. ευρώ από Μπενφίκα στην Μάντσεστερ Σίτι).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.