Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν ανανεώνει με Μίλαν ο Ντοναρούμα, αποχωρεί το 2018!

Δεν ανανεώνει με Μίλαν ο Ντοναρούμα, αποχωρεί το 2018!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2017 20:51
Ο Τζανλούτζι Ντοναρούμα ενημέρωσε τη Μίλαν, μέσω του Μίνο Ραϊόλα, πως δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ροσονέρι»! Αποχωρεί το καλοκαίρι του 2018 ο νεαρός γκολκίπερ, που αποτελεί πλέον… persona non grata για τους οπαδούς του συλλόγου!

Την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μίλαν πήρε ο Τζανλούτζι Ντοναρούμα. Ο Μίνο Ραιόλα πήγε στα γραφεία του συλλόγου και ενημέρωσε πως ο πελάτης του δεν επιθυμεί να βάλει την υπογραφή του σε νέα συμφωνία, με την υπάρχουσα να ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο.

«Ο Ραϊόλα μας ενημέρωσε πως ο Ντοναρούμα πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν. Κάναμε δυνατή πρόταση. Ο παίκτης την εξέτασε και έκανε κάποιες εκτιμήσεις που δεν ήταν μόνο οικονομικές, αλλά μας είπε πως δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του», δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής των «ροσονέρι», Μάρκο Φασόνε, προσθέτοντας:

«Προφανώς μας ξάφνιασε, πιστεύαμε πως ο Ντοναρούμα θα ήταν ο τερματοφύλακας που θα μας οδηγούσε στο μέλλον. Φυσιολογικά η απόφαση μας αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά» πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν του πρόσφερε συμβόλαιο ύψους 4,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο συν μπόνους, ενώ ο Ραϊόλα απαιτούσε να τοποθετηθεί ρήτρα αποδέσμευσης μικρότερη των 10 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο ιταλικός σύλλογος δεν εξασφάλιζε θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πλέον ο 18χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και ήδη ομάδες όπως Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν φέρονται έτοιμες να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές μεγαλύτερες των 6 εκατ. ευρώ!

Φυσικά η απόφαση του Ντοναρούμα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους οπαδούς της Μίλαν, αφού πριν μερικές εβδομάδες ο νεαρός πορτιέρο φιλούσε το σήμα του συλλόγου και άφηνε να εννοηθεί πως θα παραμείνει για αρκετά χρόνια στους «ροσονέρι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.