Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Σισέ, Κούτρη και Ρισβάνη ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Σισέ, Κούτρη και Ρισβάνη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2017 19:52
Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό, καθώς η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των Παπ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη και Σπύρο Ρισβάνη.

Η νέα αγωνιστική περίοδος άρχισε επίσημα για τον Ολυμπιακό, καθώς το πρωί της Τετάρτης (14/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Οι παίκτες είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον Μπέσνικ Χάσι και εν συνεχεία πέρασαν σε γκρουπ για τις καθιερωμένες εξετάσεις.

Λίγη ώρα μετά, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έκανε... σεφτέ στις ανακοινώσεις, γνωστοποιώντας την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Παπ Αμπού Σισέ, Λεονάρντο Κούτρη και Σπύρο Ρισβάνη.

Ο Παπ Αμπού Σισέ είχε κλείσει από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έμεινε στην Αζαξιό μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος υψηλόσωμος (1.97μ.) στόπερ, σημείωσε 30 συμμετοχές την περασμένη σεζόν στη 2η κατηγορία της Γαλλίας, ενώ είναι μια φορά διεθνής με την U-20 της Σενεγάλης. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό είναι τετραετούς διάρκειας και αποτελεί εισήγηση του Φρανσουά Μοντέστο.

Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε και ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο 21χρονος Ελληνοβραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Εργοτέλη, ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 συνέχισε στον ΠΑΣ Γιάννινα, σημειώνοντας 33 συμμετοχές (1 γκολ, 3 ασίστ) την περασμένη σεζόν.

Ο τρίτος που ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό είναι ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο 23χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Προϊόν των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, στην πρώτη ομάδα του οποίου έκανε 24 συμμετοχές πριν συνεχίσει στους «κυανέρυθρους», αρχικά ως δανεικός και εν συνεχεία ως ελεύθερος παίκτης.

Τα βιογραφικά των τριών ποδοσφαιριστών όπως τα παρουσιάζει ΠΑΕ:


Παπ Αμπού ΣισέΟ Παπ Αμπού Σισέ γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1995 στο Pikine της Σενεγάλης. Ο υψηλόσωμος, νεαρός ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σενεγάλης. Ξεκίνησε την καριέρα του από την AS Pikine, ενώ την σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή για την γαλλική Ajaccio. Ντεμπούτο έκανε τον Απρίλιο του ΄15 κόντρα στην Βαλενσιέν, για το πρωτάθλημα της Ligue 2. Μέσα σε δύο χρόνια έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας, έχοντας πάνω από 70 εμφανίσεις στο ενεργητικό του. Πλέον, αποτελεί μέλος της σπουδαίας οικογένειας του Θρύλου!

Λεονάρντο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης γεννήθηκε στη Ρόδο, στις 23 Ιουλίου 1995. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην τοπική Νίκη Ρόδου, ενώ το 2011 έγινε κάτοικος Ηρακλείου, καθώς πήρε μεταγραφή στον Εργοτέλη. Τον Ιανουάριο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Κρητικούς, ενώ την ίδια χρονιά πραγματοποίησε και την πρώτη του εμφάνιση ως επαγγελματίας. Επόμενος “σταθμός” για τον νεαρό αριστερό μπακ ο ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ιανουάριο του 2016. Σε διεθνές επίπεδο, έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας.

Σπύρος Ρισβάνης

Ο Σπύρος Ρισβάνης (1.96μ.) γεννήθηκε στις 3/01/1994 στην Καλαμάτα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Στα εφηβικά του χρόνια, εντάχθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2015 μετέβη, ως δανεικός, στον Πανιώνιο και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς (19/7) υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους “κυανέρυθρους”, ως ελεύθερος. Όσον αφορά στην καριέρα του με το εθνόσημο στο στήθος, μετράει 11 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στις 30 Μαρτίου 2015

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.