Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Με... Πρίγιοβιτς βλέπει Ρωσία η Σερβία!

Προκριματικά Μουντιάλ: Με... Πρίγιοβιτς βλέπει Ρωσία η Σερβία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/6/2017 00:17
Με τον Πρίγιοβιτς να μοιράζει ασίστ με τακουνάκι στο ντεμπούτο του, η Σερβία ισοφάρισε σε 1-1 την Ουαλία στο Βελιγράδι και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου. Μαζί της η Ιρλανδία, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Αυστρία στο Δουβλίνο.

Δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία του 4ου ομίλου μετά την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής, αφού και τα τρία ματς του γκρουπ έληξαν ισόπαλα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Σερβία και Ουαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Βελιγράδι. Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν κάποιες σημαντικές φάσεις για να προηγηθούν και τελικά στο 35’ ο Ράμσεϊ σκόραρε από την άσπρη βούλα του πέναλτι, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Ουαλία, η οποία έπαιζε χωρίς τον Μπέιλ.

Στο δεύτερο μέρος ο Μούσλιν έριξε στο ματς τον Πρίγιοβιτς και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του με το εθνόσημο, βοήθησε την ομάδα του να ισοφαρίσει, δίνοντας ασίστ-τακουνάκι στον Μίτροβιτς (73’) για το 1-1. Οι Σέρβοι πίεσαν και για την ολική ανατροπή, όμως στο φινάλε η Ουαλία είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Ράμσεϊ για να πάρει το «διπλό».

Με το βαθμό, η Σερβία έφτασε τους 12 βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ιρλανδία, που έμεινε στο 1-1 με την Αυστρία στο Δουβλίνο. Οι Αυστριακοί προηγήθηκαν στο 31ο λεπτό με τον Χιντερέγκερ, όμως πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Γουόλτερς βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και χάρισε το βαθμό στους Ιρλανδούς.

Η Αυστρία έχασε έτσι «χρυσή» ευκαιρία για τη νίκη και το τελικό 1-1 την αφήνει στην 3η θέση, μαζί με την Ουαλία και στο -4 από την κορυφή. Όσον αφορά το ματς των ουραγών, Μολδαβία και Γεωργία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Κισινάου, με τους Γεωργιανούς να επιστρέφουν από το 2-0 και να παίρνουν το βαθμό.

Η βαθμολογία:


1. Σερβία 12
2. Ιρλανδία 12
3. Ουαλία 8
4. Αυστρία 8
5. Γεωργία 3
6. Μολδαβία 2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.