Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Σταντάρ Λιέγης ο Σα Πίντο!

Στην Σταντάρ Λιέγης ο Σα Πίντο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2017 18:10
«Βόμβα» με Σα Πίντο στον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε τα χέρια με την Σταντάρ Λιέγης και αποτελεί παρελθόν από τους Περιστεριώτες!

Ο Σα Πίντο μπορεί πριν από μερικές εβδομάδες να υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο για την επόμενη σεζόν, αλλά τελικά αποχωρεί στους Περιστεριώτες.

Πριν από λίγες μέρες ο Πορτογάλος τεχνικός δέχτηκε πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης, ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής. Ο βελγικό σύλλογος αναμένεται να ενεργοποιήσει τη σχετική ρήτρα (φέρεται ότι αγγίζει 100 χιλ. ευρώ) για να σπάσει το συμβόλαιο του Σα Πίντο με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι δεν μπορούν να τον κρατήσουν με το… ζόρι.

Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει αναστάτωση στον Ατρόμητο, αφού θα κληθεί να μπει σε διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη, δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και εν μέσω του μεταγραφικού σχεδιασμού!

Λίγη ώρα μετά επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Σα Πίντο, ο οποίος αποχαιρέτησε τους οπαδούς του Ατρόμητου. Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού:

«Φεύγω για να προπονήσω άλλη ομάδα. Ήταν τιμή μου να προπονώ στον Ατρόμητο. Είχα μια ομάδα από αφοσιωμένους παίκτες και οπαδούς, που πάντα με υποστήριζαν και με ενθάρρυναν.Ευχαριστώ την ομάδα και τη διοίκηση. Ελπίζω να συνεχίσετε την καλή σας πορεία, κάνοντας περήφανους τους οπαδούς. Πολλά ευχαριστώ και στους Έλληνες, που πάντα με στήριζαν και μου έδειξαν τη φιλία τους και τη φιλοξενία τους. Ώρα για νέα επαγγελματική πρόκληση. Θα προπονώ τη Σταντάρ Λιέγης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.