Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Τρελό φινάλε στο βρετανικό ντέρμπι! (vid)

Προκριματικά Μουντιάλ: Τρελό φινάλε στο βρετανικό ντέρμπι! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2017 22:30
Σ’ ένα… τρελό ματς στη Γλασκώβη, η Σκωτία επέστρεψε από το 0-1 με δύο εκτελέσεις φάουλ του Γκρίφιθς (87’, 90’), ωστόσο η Αγγλία, με γκολ του Κέιν στο 90+3’, διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και διατήρησε το αήττητο στον όμιλο.

Φινάλε-θρίλερ στο βρετανικό ντέρμπι του «Χάμπντεν Πάρκ», με την Αγγλία να γλιτώνει την ήττα στο 90+3’ (2-2), παρότι μέχρι το 87’ είχε το προβάδισμα απέναντι στους Σκωτσέζους.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο η αστοχία των Άγγλων παικτών και οι αποκρούσεις του Γκόρντον κράτησαν το μηδέν για την Σκωτία.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (51’) η Αγγλία είχε δοκάρι με προσπάθεια του Λίβερμορ, ωστόσο στο 70’ ο Τσάμπερλειν μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Γκόρντον, που αιφνιδιάστηκε. Όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα έπαιρναν τη νίκη, όμως δύο εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ του Γκρίφιθς στα τελευταία λεπτά (87’, 90’) έφεραν… τούμπα το ματς.

Η Σκωτία, που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε απειλήσει, βρέθηκε μια «ανάσα» από μια επική ανατροπή, ωστόσο ο Κέιν της χάλασε τα σχέδια στο 90+3’! Ο Στέρλινγκ έκανε το γέμισμα, οι αμυντικοί των γηπεδούχων αδράνησαν και ο επιθετικός της Τότεναμ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας το βαθμό στην Αγγλία.

Με το βαθμό, τα «τρία λιοντάρια» έφτασαν τους 14 και βρίσκονται πλέον στο +2 από την 2η Σλοβακία η οποία κέρδισε με 2-1 την Λιθουανία στο Βίλνιους. Βάις (32’) και Χάμσικ (58’) πέτυχαν τα γκολ για τους Σλοβάκους, με τον Νοβίκοβας να μειώνει στο 90+3’ για τους γηπεδούχους.

Στην 3η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την Σλοβακία βρίσκεται η Σλοβενία, η οποία κέρδισε με 2-0 την Μάλτα χάρη στα γκολ των Ίλισιτς (45+2’) και Νοβάκοβιτς (84’).

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Αγγλία 14
2. Σλοβακία 12
3. Σλοβενία 11
4. Σκωτία 8
5. Λιθουανία 5
6. Μάλτα 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.