Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαζντάρεβιτς: «Αυτοάμυνα η γροθιά του βοηθού μου στον Γιαννιώτα»!

Μπαζντάρεβιτς: «Αυτοάμυνα η γροθιά του βοηθού μου στον Γιαννιώτα»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2017 18:12
Απίστευτες δηλώσεις από τον προπονητή της Εθνικής Βοσνίας Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος χαρακτήρισε... αυτοάμυνα τη γροθιά του βοηθού του, Στεφάν Ζιλί, στον Γιάννη Γιαννιώτα μετά τη λήξη του χθεσινού ματς!

Συνέντευξη στη βοσνιακή ιστοσελίδα «avaz.ba» έδωσε ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς μια ημέρα μετά τη «λευκή» ισοπαλία της Ελλάδα με τη Βοσνία και τα όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα στη Ζένιτσα.

Ο τεχνικός των Βόσνιων δεν έδειξε καμία διάθεση να χαμηλώσει τους τόνους, χαρακτηρίζοντας ως αυτοάμυνα (!) τη γροθιά του βοηθού του, Στεφάν Ζιλί, στον Γιάννη Γιαννιώτα, με αποτέλεσμα να του σπάσει ένα δόντι:

«Αυτό που συνέβη ήταν ένα λάθος, όμως κινήθηκε για να ηρεμήσει την κατάσταση και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του επιτέθηκαν. Εκείνο που ακολούθησε ήταν αυτοάμυνα! Περιμέναμε ότι θα κυλήσει έτσι το παιχνίδι, μας χτυπούσαν σε όλη τη διάρκειά του και τελικά έστειλαν δύο παίκτες μας στο νοσοκομείο. Η υπομονή έχει και τα όριά της», δήλωσε και αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Λούλιτς και Σούνιτς:

«O Λούλιτς είναι καλά, η διάθεσή του παραμένει ευχάριστη, παρά τα όσα συνέβησαν. Ο Σούνιτς κανονικά θα έπρεπε να μείνει και αυτός στο νοσοκομείο, αλλά βγήκε με δική του πρωτοβουλία. Έχει ένα μεγάλο κόψιμο στο πόδι και πονάει πολύ. Είδατε τι μας έκαναν οι Έλληνες χθες το βράδυ. Δύο ποδοσφαιριστές μας κατέληξαν στο νοσοκομείο, μας κατέστρεψαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.