Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Σουηδία «ξέρανε» τη Γαλλία με γκολ από το κέντρο στο 90+3’ (vid)

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Σουηδία «ξέρανε» τη Γαλλία με γκολ από το κέντρο στο 90+3’ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2017 01:44
Η Σουηδία με γκολ από το κέντρο στο 90+3’, ύστερα από επική γκάφα του Γιορίς, κέρδισε με 2-1 την Γαλλία στη Στοκχόλμη και την έπιασε στην κορυφή του 1ου ομίλου. «Ζωντανή» για την πρόκριση η Ολλανδία, 5-0 το Λουξεμβούργο.

Απίστευτο φινάλε στο παιχνίδι της Σουηδίας με τη Γαλλία. Ένα τραγικό λάθος του Γιορίς στις καθυστερήσεις, επέτρεψε στον Τοιβόνεν να σκοράρει από το κέντρο και να δώσει στην ομάδα του τη νίκη με 2-1 στη Σόλνα.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 38’ με τρομερό βολέ του Ζιρού, όμως στο 43’ ο πρώην «ερυθρόλευκος», Τζίμι Ντουρμάζ, με ωραίο σουτ νίκησε τον Γιορίς και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι Σουηδοί, που είχαν βασικούς τους Μάρκους Μπέργκ και Γιάκομπ Γιόχασον, ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 90+3’ με ένα απίστευτο τρόπο. Ο τερματοφύλακας των «τρικολόρ» επιχείρησε να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή του, αλλά αυτή δεν πήρε ύψος με αποτέλεσμα να καταλήξει στα πόδια του Όλα Τοϊβόνεν, ο οποίος σούταρε από το κέντρο του γηπέδου, βρίσκοντας τον στόχο!

Το τελικό 2-1 επέστρεψε στην Σουηδία να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ομίλου, πιάνοντας την Γαλλία στους 13 βαθμούς. Τρεις βαθμούς λιγότερους έχει η Ολλανδία, η οποία στο ντεμπούτο του Ντικ Άντβοκατ, κέρδισε με 5-0 το Λουξεμβούργο στο Ρότερνταμ. Ρόμπεν (21’), Σνάιντερ (34’), Βαινάλντουμ (62’), Πρόμες (70’) και Γιάνσεν (84’ πεν.) χάρισαν τη νίκη στους «οράνιε», που μπορούν να ελπίζουν ακόμα και για απ’ ευθείας πρόκριση.

Στο τρίτο ματς του ομίλου, η Βουλγαρία ηττήθηκε με 2-1 στη Λευκορωσία και έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο -1 τη διαφορά από την κορυφή. Οι Βούλγαροι πάντως έμειναν στους 9 βαθμούς και παραμένουν μαθηματικά στο κόλπο για πρόκριση.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:


1. Σουηδία 13
2. Γαλλία 13
3. Ολλανδία 10
4. Βουλγαρία 9
5. Λευκορωσία 5
6. Λουξεμβούργο 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.