Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζέκα: «Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα»

Ζέκα: «Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2017 00:46
Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας στη Ζένιτσα εξέφρασε ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων της «γαλανόλευκης». «Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή», τόνισε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα μετά το τέλος του αγώνα στη Ζένιτσα, στην κάμερα του Cosmote TV:

«Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη γιατί παίξαμε καλά. Με πάθος και ψυχή. Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή. Η καλύτερη φάση είναι δική μας. Είμαι χαρούμενος, αλλά θα μπορούσα περισσότερο. Να παραμείνουμε έτσι. Εγώ που είμαι εδώ τώρα καταλαβαίνω πως παίζει η ομάδα αυτή. Είναι δύσκολο να μας κερδίσουν. Έχουμε δρόμο ακόμη. Είναι νωρίς ακόμη, η 2η θέση δεν μας στέλνει στη Ρωσία, αλλά πάμε καλά».

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε: «Πριν το ματς είχα άγχος γιατί ήθελα να κάνω την ομάδα και την Ελλάδα υπερήφανη. Νομίζω και εγώ και η ομάδα συνολικά τα καταφέραμε. Φεύγουμε χαρούμενοι και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Εγώ έκανα τη δουλειά μου αλλά χωρίς τη δουλειά όλης της ομάδας δεν θα μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ. Άκουσα όσα είπε ο προπονητής μου και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Το πρώτο που κατάλαβα όταν ήρθα στην Εθνική ήταν ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, ο ένας βοηθάει τον άλλο. Έτσι πρέπει να μείνουμε και μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μακριά».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.