Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε το ντέρμπι η Αργεντινή του Σαμπάολι (vid)

Πήρε το ντέρμπι η Αργεντινή του Σαμπάολι (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2017 16:18
Στο ντεμπούτο του Χόρχε Σαμπάολι, η Αργεντινή κέρδισε με 1-0 την Βραζιλία σε φιλικό ματς που διεξήχθη στη Μελβούρνη. Σκόρερ ο Μερκάδο (45’), τεράστια διπλή ευκαιρία για το 1-1 σπατάλησε η «Σελεσάο».

Ντεμπούτο με το δεξί για τον Χόρχε Σαμπάολι στην Εθνική Αργεντινής. Με γκολ του Μερκάδο, η «αλμπισελέστε» κέρδισε με 1-0 την Βραζιλία, σε φιλικό ματς που διεξήχθη στη Μελβούρνη.

Οι Αργεντινοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 6’ είχαν δοκάρι με σουτ του Ντι Μαρία για να πάρουν το προβάδισμα. Η Βραζιλία, που έπαιζε χωρίς τον Νεϊμάρ, απάντησε στις ευκαιρίες στο 22’, με τον Οταμένι να κόβει σωτήρια τον Κουτίνιο πριν αυτός πλασάρει σε κενή εστία.

Η Αργεντινή ανέβασε την απόδοση της στο φινάλε του πρώτου μέρους, ψάχνοντας το 1-0 . Στο 39’ ο Ουέβερτον έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ το σουτ του Ντι Μαρία, ενώ στο 43’ ο Βραζιλιάνος πορτιέρο «έβγαλε» και το σουτ του Ντιμπάλα. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά, ο Οταμέντι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Μερκάδο από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Βραζιλία ανέβασε την απόδοση της και είχε σημαντικές στιγμές για το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 60’ ο Ρομέρο απομάκρυνε με το ένα χέρι το σουτ του Ζεσούς, ενώ δύο λεπτά μετά ο Οταμέντι έδιωξε με τάκλιν στη γραμμή το πλασέ του Βραζιλιάνου. Μάλιστα στη συνέχεια της φάσης ο Γουίλιαν τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Ρομέρο. Στα εναπομείναντα λεπτά, η Αργεντινή διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και ο Σαμπάολι συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του στην «αλμπισελέστε».

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ουέβερτον, Φάγκνερ (73' Ραφίνια), Τιάγκο Σίλβα, Ζιλ, Φελίπε Λουίς, Παουλίνιο (81' Ζουλιάνο), Φερναντίνιο, Αουγκούστο, Κουτίνιο, Ουίλιαν, Γκαμπριέλ Ζεζούς (92' Τάισον).

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Μαϊδάνα, Οταμέντι, Μερκάδο (75' Μαμάνα), Γκόμες (52' Ταγλιαφίκο), Μπάνεγα (81' Λανσίνι), Μπίγλια, Ντι Μαρία (69' Γουΐδο Ροντρίγκες), Ντιμπάλα, Μέσι, Ιγκουαΐν (46' Χ. Κορέα)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.