Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκίμπε: «Να παίξουμε με καρδιά κόντρα στη Βοσνία»

Σκίμπε: «Να παίξουμε με καρδιά κόντρα στη Βοσνία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2017 20:23
Ο Μίκαελ Σκίμπε χαρακτήρισε τελικό το αυριανό (9/6) παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία, τονίζοντας πως οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να παίξουν με καρδιά για να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Ζένιτσα.

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Παρασκευή (9/6) την Βοσνία στη Ζένιτσα, σε ένα κομβικό παιχνίδι στη μάχη για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Μίκαελ Σκίμπε έπλεξε το εγκώμιο της Βοσνίας, ωστόσο πρόσθεσε πως έχει έμπειρους παίκτες που παίζουν με καρδιά και περιμένει απ’ αυτούς να δώσουν το 100% για να φύγουν έστω με το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε στην απουσία του Τζαβέλλα, ωστόσο πρόσθεσε πως έχει παίκτες για να καλύψουν το κενό του αλλά και να διαχειριστούν την καυτή ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι Βόσνιοι. Ο ίδιος πάντως κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τη βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν εξαιρετικά στην επίθεση. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, όμως και η δική μας ομάδα γνωρίζει πολύ καλά πώς να αμύνεται. Είναι σημαντική η απουσία του Τζαβέλα, αλλά οι υπάρχοντες παίκτες μπορούν να καλύψουν το κενό του. Έχουμε παίξει σε «καυτές» έδρες όλοι και γνωρίζουμε πώς να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Έχω παίκτες που παίζουν με καρδιά και γνωρίζουν όλοι καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Περιμένω να δω το καλό πρόσωπο των παικτών μου, που είναι έμπειροι, αφού παίζουν σε προηγμένα πρωταθλήματα και καλές ελληνικές ομάδες. Το παιχνίδι είναι τελικός, θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα έστω με έναν βαθμό, αλλά φυσικά και θα είναι καλύτερα με τους τρεις.

Πρέπει να δείξουμε στο ενενηντάλεπτο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και αρκετά καλοί για να αντιμετωπίσουμε την Βοσνία εκτός έδρας. Πάνω κάτω οι ποδοσφαιριστές γνωρίζονται μεταξύ τους και αυτό θα μας βοηθήσει. Τώρα για την αλλαγή που έχουμε δείξει, όλα άρχισαν από τους ποδοσφαιριστές. Δεν ήθελαν να πάθουν τα ίδια όπως το ότι έχασαν δυο φορές από τα Νησιά Φερόε. Έρχονται και παίζουν με την καρδιά τους, δίνουν και την ψυχή τους, ενώ κάναμε και κάποιες τακτικές παρεμβάσεις.

Στο Βέλγιο ήμασταν εξαιρετικοί αμυντικά, προσπαθήσαμε και επιθετικά. Αυτά κατά την γνώμη μου ήταν τα κλειδιά της αλλαγής, συν το ότι έχουμε καλούς παίκτες, έμπειρους παίκτες, που παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα και κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.