Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σ. Αραβία δεν σεβάστηκε την ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου! (vid)

Η Σ. Αραβία δεν σεβάστηκε την ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Λονδίνου! (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2017 19:03
Η Εθνική Σαουδικής Αραβίας δεν σεβάστηκε την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Αυστραλία.

Κύμα διεθνούς κατακραυγής έχει προκαλέσει η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομάδας της Σαουδικής Αραβίας να μην σεβαστεί την ενός λεπτού σιγή για τα αδικοχαμένα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο, πριν την έναρξη του αγώνα με την Αυστραλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων δεν στάθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, απέναντι από τους ποδοσφαιριστές της Αυστραλίας, με τον κόσμο να ξεσπά μέσω των social media. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζήτησαν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας να εξηγήσει με δημόσια τοποθέτηση την ενέργεια των ποδοσφαιριστών της εθνικής της ομάδας.

Στα του αγώνα, η Αυστραλία πήρε τη νίκη με 3-2 και έπιασε την αντίπαλο της στην κορυφή του 2ου ομίλου των προκριματικών. Οι δύο ομάδες έχουν συγκεντρώσει 16 βαθμούς, όσους και η Ιαπωνία, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Μόνο οι δύο πρώτες ομάδες του γκρουπ θα περάσουν στην τελική φάση του Μουντιάλ, ενώ ο 3ος θα παίξει μπαράζ με τον 3ο του 1ου ομίλου.

Δείτε τι έγινε πριν την έναρξη:




Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.