Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάσι: «Είμαι εδώ για να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Χάσι: «Είμαι εδώ για να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2017 16:54
Έτοιμος για τη νέα του πρόκληση ως προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ο Μπέσιν Χάσι, ο οποίος τόνισε πως θέλει μια ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας. «Άμεσος στόχος η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο Ουσίγιος.

Παρουσιάστηκαν από τον Γιάννη Βρέντζο, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι και ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων», Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος.

Ο διευθύνων σύμβουλος των πρωταθλητών Ελλάδας πήρε πρώτος τον λόγο, επιβεβαιώνοντας πως έχει γίνει πρόταση στον Ροντρίγκες, ο οποίος όμως προτιμά την Ιταλία. Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα για Λαβέτσι.

Από την πλευρά του, ο Χάσι δήλωσε ότι η φιλοσοφία του είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο κυριαρχίας, ενώ τόνισε ότι θέλει να έχει όσο πιο γρήγορα έτοιμο το ρόστερ. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως επιλέχτηκε για την εμπειρία του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τον Ουσίγιος, ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών έθεσε ως στόχο την είσοδο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πρόσθεσε πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να έρθουν οι κατάλληλοι παίκτες.

Βρέντζος: «Είναι ειλημμένη η απόφαση για οικονομική υπέρβαση»


Χάσι: «Είμαι εδώ για να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»
«Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουμε τον νέο αθλητικό διευθυντή της ομάδας, κ. Ουσίγιος, τον νέο προπονητή κ. Χάσι και βέβαια τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς που πλαισιώνει το τεχνικό τμήμα και το σκάουτινγκ και θα έχει ευθύνη παρακολούθησης των δανεικών. Τους καλωσορίζουμε και ελπίζουμε να συνεισφέρουν στην ομάδα.

Ο Ουσίγιος έχει εμπειρία, οργάνωσε τμήματα σκάουτινγκ και στις επιτυχίες του είναι η ανάδειξη ταλέντων και αξιοποίηση Ακαδημιών.

Ο Μπέσνικ έχει τον πρωταθλητισμό στο αίμα του και ξέρει το τι σημαίνει πίεση. Ξέρει την διαδικασία των προκριματικών. Είναι πολύ σημαντικό να το έχεις κάνει και να το έχεις κάνει πετυχημένα. Επίσης την συνεισφορά του στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ και σε παίκτες που είναι τώρα μεγάλα ταλέντα. Η επιλογή του Χάσι ήταν αποτέλεσμα θετικών εισηγήσεων όλων των εμπλεκόμενων μετά από σειρά επαφών που είχαμε και μαζί του και αφού συζητήσαμε όλα τα δεδομένα και το πλάνο και τον προγραμματισμό. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στο θέμα του προπονητή στην ομάδα. Η ιστορία λέει πως πάντα τα τελευταία χρόνια είχαμε προπονητές από κορυφαίο επίπεδο και που τώρα είναι στην ελίτ.

Είμαστε συνηθισμένοι στην κριτική αλλά ο χρόνος είναι ο πιο καλός κριτής. Είναι ειλημμένη η απόφαση για οικονομική υπέρβαση και για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Έχουν γίνει προτάσεις που ξεπερνούν τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας και του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρός μας έχει κάνει υπέρβαση αλλά τα πράγματα για την Ελλάδα δεν είναι εύκολα. Δεν βοηθάει και το επικοινωνιακό περιβάλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εικόνα που έχουν έξω για εμάς. Δουλειά μας είναι να πείσουμε για ελκυστικό πακέτο. Έχει γίνει μία πολύ σημαντική προσφορά για Ροντρίγκες αλλά επιλογή του είναι να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος του.

Για μία ακόμα χρονιά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πολύ καλούς παίκτες. Αυτό φαίνεται όχι όταν έρχονται αλλά όταν φεύγουν και που πάνε. Σήμερα διαβάσαμε για τον Λαβέτσι. Είναι ένας παίκτης που παίρνει 8 εκατ. καθαρά και πάνω από 20 μεικτά, δεν ισχύει. Όποιος το γράφει να αναλάβει την ευθύνη του.

Ο Λαβέτσι δεν θα έρθει στον Ολυμπιακό. Σήμερα είχαμε επαφές με ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και μας μετέφεραν να βρεθεί άμεση λύση και με συγκεκριμένα deadlines. Η εικόνα δεν είναι καλή και φταίτε και εσείς οι δημοσιογράφοι. Εμείς θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε πολύ καλή ομάδα με στόχο την πρόκριση στους ομίλους
».

Ουσίγιος: «Άμεσος στόχος η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ»


Χάσι: «Είμαι εδώ για να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ουσίγιος, ο οποίος είπε:

«Καλησπέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ αρχικά. Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε εδώ και τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη. Ξέρω πολύ καλά που ήρθα και ευχαριστώ που με επέλεξαν για τους στόχους της ομάδας. Το 2ο που έχω να πω είναι ότι δεσμεύομαι να δώσω ό,τι καλύτερο για τα πιο καλά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας. Πρώτος και πιο άμεσος η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχουμε μιλήσει με τον Χάσι για το τι θέλει η ομάδα και βασιζόμαστε στο επιθετικό σκεπτικό του για τα ματς και τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε για την επίτευξη των στόχων. Ξέρω πολύ καλά πως επικοινωνιακά την προσοχή την προκαλούν τα ονόματα που έρχονται. Όμως η δική μας σκέψη πάει ακόμα πιο πέρα από τα ονόματα. Ο στόχος είναι να μεγαλώνουμε την ομάδα και να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα.

Ο καθένας από μέρους του θα κάνει όσο καλύτερα μπορεί την δουλειά του για να βοηθήσει την πρώτη ομάδα και τις Ακαδημίες. Είναι προφανές πως για τις διαστάσεις του συλλόγου θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τους πιο κατάλληλους παίκτες. Για το τέλος έχω να πω ότι γνωρίζω πως στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να δοθεί εύκολα ο χρόνος. Να μας δώσετε όμως λίγο να χρόνο να δουλέψουμε και είμαι σίγουρος πως μετά θα εισπράξουμε την αγάπη του κόσμου
».

Χάσι: «Η φιλοσοφία μου είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο κυριαρχίας»


Χάσι: «Είμαι εδώ για να βρεθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»
Από την πλευρά του, ο Χάσι ανέφερε:

«Ξεκαθαρίζω πως αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τον Ολυμπιακό. Δεν έχω δώσει συνέντευξη σε κανέναν για τον Ολυμπιακό. Μία συνέντευξη στο Βέλγιο ήταν προφανώς στην φαντασία κάποιου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία. Στόχος μας είναι η παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός με επέλεξε διότι έχω εμπειρία στα προκριματικά και ως παίκτης και ως προπονητής. Έχω έρθει εδώ 2 φορές με την Άντερλεχτ και μπορώ να πω πως οι παίκτες μου ένιωθαν και φόβο. Τις τελευταίες μέρες μίλησα με τους Ουσίγιος, Κοβάτσεβιτς και Μοντεστό για τους παίκτες μας. Αυτοί που ήταν δανεικοί θα είναι στην ομάδα στην προετοιμασία οι περισσότεροι, όπως και 4 παίκτες από την ακαδημία.

Η φιλοσοφία μου είναι επιθετική, ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Υπάρχει θέληση από όλους να συμπληρωθεί το ρόστερ όσο γίνεται νωρίτερα, για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 26 Ιουλίου. Αυτά είναι τα ματς χρονιάς. Υπάρχουν πολλοί διεθνείς που θα λείπουν, αλλά έχουμε χρόνο να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε καταλήξει που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Το ξέρουν οι άνθρωποι στο πάνελ. Όταν έρθει η ώρα θα μάθετε
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.