Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιέγκο Κόστα: «Ο Κόντε μου είπε ότι δεν με υπολογίζει»

Ντιέγκο Κόστα: «Ο Κόντε μου είπε ότι δεν με υπολογίζει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2017 03:42
«Βόμβα» στην Τσέλσι! Ο Ντιέγκο Κόστα αποκάλυψε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τη νέα σεζόν και πως το φετινό καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.

Ντιέγκο Κόστα… τέλος για την Τσέλσι! Με δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη μετά το φιλικό της Ισπανίας με τη Κολομβία (2-2), ο επιθετικός των «μπλε» αποκάλυψε ότι ο Αντόνιο Κόντε δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν:

«Έλαβα ένα απλό μήνυμα από τον Αντόνιο Κόντε στο κινητό, με το οποίο με ενημέρωσε ότι δεν με υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Πρέπει να είναι γιατί μάλλον τα πήγα άσχημα τη φετινή σεζόν… Ελάτε τώρα, είναι προφανές ότι δεν με θέλει στην ομάδα…» δήλωσε με αιχμές ο 28χρονος, ο οποίος χάλασε τις σχέσεις του με τον Ιταλό τεχνικό μετά την πρόταση που του είχε έρθει από Κίνα τον Ιανουάριο.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός φορ βρέθηκε μια «ανάσα» από την έξοδο ωστόσο εν τέλει παρέμεινε στους «μπλε», με τον ίδιο πάντως να μην δείχνει τον ίδιο αγωνιστικό ζήλο όπως στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο διεθνής άσος εξέφρασε -για ακόμα μια φορά- την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ατλέτικο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιλέξει τους «ροχιμπλάνκος» ακόμα και εάν δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο μισό της σεζόν (σ.σ λόγω του μεταγραφικού εμπάργκο):

«Το να επιστρέψω στην Ατλέτικο θα ήταν ωραίο, όμως υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτώ διότι το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Χρειάζεται να παίζω. Το να μην παίξω για 4-5 μήνες θα περιπλέξει τα πράγματα, όμως ο κόσμος ξέρει πόσο αγαπώ την Μαδρίτη και τους συμπαίκτες μου στην Ατλέτικο» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι, η οποία όπως όλα δείχνουν, προορίζει τον Ρομέλου Λουκάκου ως αντικαταστάτη του Ισπανού φορ. Τα αγγλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι ο Βέλγος επιθετικός έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μπλε» και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει ο σύλλογος με την Έβερτον.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.