Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Υπογράφει στην Ντόρτμουντ ο Μπος»

«Υπογράφει στην Ντόρτμουντ ο Μπος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2017 18:09
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Πέτερ Μπος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Ντόρτμουντ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild».Ανακοίνωσαν Ζαγκαντού οι Βεστφαλοί.

Ο Λουσιάν Φαβρ αποφάσισε να συνεχίσει στη Νις και η Ντόρτμουντ στράφηκε στον τεχνικό του Άγιαξ, Πέτερ Μπος. Όπως αποκαλύπτει η «Bild», οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και ο Ολλανδός τεχνικός θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τρίτη (6/6).

Οι Βεστφαλοί θα δώσουν στον Άγιαξ το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να σπάσουν το συμβόλαιο του 53χρονου, ο οποίος τη φετινή σεζόν οδήγησε τον «Αίαντα» μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η εξαιρετική δουλειά του Μπος με τους νεαρούς άσους του Άγιαξ ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν τη διοίκηση της Ντόρτμουντ στο να επιλέξει τον Ολλανδό τεχνικό, αφού η γερμανική ομάδα έχει επενδύσει πολλά στους νέους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, οι Βεστφαλοί ανακοίνωσαν την Δευτέρα (5/6) την απόκτηση του 18χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού, που έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν. Πρόκειται για τον αρχηγό της εθνικής U18 της Γαλλίας και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην Ευρώπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.