Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τα βρήκε με Σαλάχ η Λίβερπουλ»

«Τα βρήκε με Σαλάχ η Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2017 01:09
Η Λίβερπουλ φέρεται ότι έδωσε τα χέρια με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει και με την Ρόμα, η οποία κοστολογεί τον παίκτη στα 40 με 45 εκατ. ευρώ!

Κοντά στην απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ φαίνεται ότι βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Δημοσίευμα του «BBC» αναφέρει ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ρόμα για την απόκτηση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, ενώ οι «Times» πάνε ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία των «κόκκινων» με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο με μηνιαίες αποδοχές 90 χιλ. λιρών (103 χιλ. ευρώ).

Παρόλα αυτά, οι «τζιαλορόσι» δεν είναι διατεθειμένοι να έρθουν σε συμφωνία εάν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά. Η ομάδα της Ρώμης απέρριψε την πρώτη πρόταση της Λίβερπουλ ύψους 32 εκατ. ευρώ και φέρεται ότι εκτιμά 40-45 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου.

Ο Σαλάχ σημείωσε 19 γκολ και 15 ασίστ σε 41 παιχνίδια τη φετινή σεζόν με τη Ρόμα, ενώ υπενθυμίζεται πως τη σεζόν 2014/15 είχε περάσει από το αγγλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Τσέλσι, χωρίς όμως να καταφέρει να διακριθεί (2 γκολ, 4 ασίστ σε 19 παιχνίδια).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.