Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουφόν: «Η εμπειρία της Ρεάλ δεν αλλάζει τις ισορροπίες»

Μπουφόν: «Η εμπειρία της Ρεάλ δεν αλλάζει τις ισορροπίες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/6/2017 23:10
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραδέχτηκε το γεγονός ότι η Ρεάλ έχει μεγαλύτερη εμπειρία σε τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο πρόσθεσε πως αυτό δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Τζίτζι» ενόψει του αυριανού (3/6) τελικού:

«Υπάρχει ο σωστός τύπος πίεσης, ένας καλός βαθμός συγκέντρωσης και η επιθυμία να πετύχουμε κάτι ιστορικό. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να δούμε το αυριανό ματς σαν ένα σημαντικό τεστ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο καθένας μας πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του» είπε ο Τζίτζι και αναφέρθηκε στο ρεκόρ της Ρεάλ σε τελικούς:

«Έχουν πολλές επιτυχίες και μεγάλη αυτοπεποίθηση σε αυτές τις περιπτώσεις και αυτό μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνους, όμως δεν θα αλλάξει την ισορροπία του αγώνα».

Για το ενδεχόμενο κατάκτησης του τίτλου, είπε: «Θα ήταν μία μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η κατάκτηση του τροπαίου. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στη ζωή από το να επιβραβεύεσαι, καθώς ξέρεις πόσο έχεις δουλέψει, πόσο έχεις ιδρώσει»

Για τον Ζιντάν και τη συνάντηση τους στον τελικό του Μουντιάλ το 2006, σχολίασε: «Πολλές φορές μετά το τέλος της καριέρας ενός παίκτη ακολουθεί ο πάγκος. Πέρασαν 11 χρόνια μετά από εκείνον τον τελικό και δεν ξαφνιάζομαι που ο Ζιντάν είναι προπονητής της Ρεάλ. Ακόμη έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι νικητής. Ήταν νικητής ως παίκτης, είναι και ως προπονητής. Δεν κέρδιζε όμως πάντα και ελπίζω αυτό να γίνει και αύριο, αλλά δεν στιγμάτιζε την καριέρα του»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.