Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Έντερσον

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Έντερσον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2017 18:16
Την μεταγραφή του Έντερσον στην Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε η Μπενφίκα, με τους «αετούς» να ανακοινώνουν ότι έκαναν αποδεκτή την πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι και επίσημα ο Έντερσον. Η Μπενφίκα, με ανακοίνωση της, πρόλαβε χρονικά τους «πολίτες», γνωστοποιώντας την παραχώρηση του Βραζιλιάνου πορτιέρο στον αγγλικό σύλλογο.

Το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 40 εκατ. ευρώ, όμως μόνο τα μισά θα πάνε στα ταμεία των «αετών». Τα υπόλοιπα 20 εκατομμύρια θα μοιραστούν στην προηγούμενη ομάδα του παίκτη, Ρίο Άβε, που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης, καθώς και στον ατζέντη του 23χρονου, Ζόρζε Μέντες.

Ακόμα και έτσι το deal είναι αρκετά μεγάλο για την Μπενφίκα, η οποία αγόρασε τον ποδοσφαιριστή το 2015 έναντι 500 χιλ. ευρώ.

Ο 23χρονος πορτιέρο έχει έρθει σε συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο και μαζί με τον Κλαούντιο Μπράβο θα αποτελούν τους δύο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι για τη νέα σεζόν. Βέβαια εκκρεμεί το τι θα γίνει με το μέλλον του Τζο Χαρτ, ο οποίος επιστρέφει στους «πολίτες» μετά το δανεισμό του στη Τορίνο.

Ο Έντερσον αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι μετά από αυτή του Μπερνάρνο Σίλβα από τη Μονακό έναντι 50 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, αγγλικά και γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Μπενζαμέν Μεντί από τους Μονεγάσκους έναντι 45,8 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.