Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2017 15:38
Το τέλος της συνεργασίας της με τον Σεμπάστιαν Λέτο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Αργεντινό να ολοκληρώνει τη δεύτερη θητεία του στους «πράσινους».

Δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Λέτο. Το συμβόλαιο του Αργεντινού με το «τριφύλλι» ολοκληρώθηκε κι όπως ανακοινώθηκε οι δύο πλευρές δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο «Σέμπα», που αποχωρεί ύστερα από 1.5 χρόνο, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να παραμείνει, αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η λύση προκειμένου να διατηρηθεί στο ρόστερ, συνεχίζει την καριέρα του μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Σεμπάστιαν Λέτο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα ήθελε δημόσια να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς τον αθλητή που συνέδεσε το όνομά του με το «τριφύλλι» και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας.

Ο δεσμός του με τον Παναθηναϊκό και η προσφορά του στην ομάδα τον καθιστούν δεδομένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου μας και θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.