Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρώτη ήττα για ΠΑΟΚ στην Αυστρία

Πρώτη ήττα για ΠΑΟΚ στην Αυστρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2013 20:59
Την πρώτη του ήττα σε φιλικό παιχνίδι, γνώρισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από την τσέχικη Ζνόιμο, φανερώνοντας αδυναμίες στην αντιμετώπιση των αντεπιθέσεων της αντιπάλου του, αλλά και αναποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Μπορεί στα… δύσκολα απέναντι σε Ανζί και Κοπεγχάγη να τα πήγε αρκετά καλά, ωστόσο απέναντι στην αδύναμη Ζνόιμο, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει ακόμα αρκετή δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Στέφενς ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά στα πρώτα 20 λεπτά, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, έδειξαν πως έμειναν από δυνάμεις, και τελικώς ύστερα από ένα κενό στην άμυνα στο δεύτερο μέρος, δέχθηκε το γκολ που έκρινε το παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές, ο ΠΑΟΚ είχε αρκετά προβλήματα στην καταπολέμηση των αντεπιθέσεων της αντιπάλου του, ενώ παράλληλα παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στην αρχή του αγώνα, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολλανδός τεχνικός του «δικεφάλου» έβγαλε αρκετά συμπεράσματα και μένει να δούμε τη εικόνα θα παρουσιάσει η ομάδα του στην αυριανή αναμέτρηση με την Πάσινγκ.

Οι συνθέσεις


ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (60' Σκόνδρας), Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο (60' Ποζατζίδης), Λάζαρ (74’ Κάτσε), Τζιόλης (60' Γκαρσία), Λόρενς, Ολίσε (60' Πόποβιτς), Σαλπιγγίδης (74’ Βούκιτς), Αθανασιάδης

Ζνόιμο: Χρούμπι, Γιόνοφ, Κροσόφσκι, Μπούχτα, Νεπόζιτεκ, Τόμετσεκ, Χέλιτσεκ, Βάσιτσεκ, Μούντρα, Ζέμπα, Χνάσισεκ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.