Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φουλ επίθεση Αλαφούζου σε Σαββίδη!

Φουλ επίθεση Αλαφούζου σε Σαββίδη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2017 01:46
Ο Γιάννης Αλαφούζος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας λόγο ακόμα και για «ξενόφερτο κίνδυνο». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως μένει στον Παναθηναϊκό, δίνοντας τα κλειδιά σε Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δηλώσεις του στην NOVA το βράδυ της Τετάρτης, επιτέθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να είναι στο τιμόνι του συλλόγου, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Συγκεκριμένα ανέφερε πως θα ασχοληθεί πλέον λιγότερο με το αγωνιστικό κομμάτι και περισσότερο με τη διαφθορά.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Τα όσα δήλωσε ο Σαββίδης: «Εγώ πραγματικά εκπλήσομαι με τους υπαινιγμούς του Σαββίδη. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως πιστεύει στους νόμους και ακολουθεί τις διαδικασίες. Ο ΠΑΟΚ έκλεψε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα των πλέι-οφ. Ο Ίβιτς έκανε θέατρο. Το ξέρουμε. Μιλήσαμε με τους γιατρούς του Ευαγγελισμού. Υπάρχει δικογραφία, υπάρχουν εκθέσεις που αναδεικνύον πως άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ασκήσει βία για αποτελέσματα. Εκπλήσσομαι και για αυτό σας πήρα τηλέφωνο. Δεν μιλάω εδώ και καιρό. Υπάρχουν κάποια όρια στην ανοχή μας».

Για το κουτάκι στον Ίβιτς: «Είναι καταδικαστέο, βρήκαμε αυτόν που το πέταξε και παρόλα αυτά η δικαιοσύνη μας τιμώρησε με το μέγιστο. Είναι ένα μόνιμο πράγμα. Εμείς δεν έχουμε σχέσεις σε αντίθεση με άλλους. Σήμερα παίζαμε το τελευταίο ματς χωρίς να ξέρουμε τις τιμωρίες για τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι πρόκληση. Έχουμε δώσει οδηγίες στο νομικό τμήμα να κινηθούν εις βάρος των δικαστών που ενήργησαν με σκοπό. Εγώ έχω ηττηθεί στην προσπάθεια να επιβάλλουμε κανόνες. Το παραδέχομαι. Δεν θα αφήσω τον Παναθηναϊκό».Για τον Σαββίδη: «Δεν μπορεί να υπάρχει ένας Σαββίδης που να έχει γεμίσει την Ελλάδα με τέτοιες δηλώσεις. Πήγε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και είπε ότι δεν είναι λαγός, είπε ότι δίνει 25 εκατομμύρια για το Mega και έδωσε τελικά 11, ενώ οι άλλες δύο προτάσεις ήταν πάνω από 20. Δεν καταλαβαίνω που ξεκινά και που τελειώνει. Η κυβέρνηση έχει συμμετοχή στο ότι υπάρχει διαφθορά. Εμείς την καταγγέλλουμε, γιατί θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν το κάνει, είναι μόνο λόγια.

Δεν μπορώ να έχω καλή επαφή με τον Σαββίδη γιατί δεν μιλάει ελληνικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κόπτεται τόσο για τον ελληνισμό; Θέλει να κάνει κόμμα; Λένε πως ο Σαββίδης κάνει τα ίδια που έκαναν στην Αθήνα και παίρνατε παράνομα τα πρωταθλήματα. Αν δείτε στην παντοκρατία που λένε του Παναθηναϊκού επί Βαρδινογιάννη έχει 4 πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, ένα η ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ, και η ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε διαιτητές, δεν έκαψε αυτοκίνητα συγγενών και διαιτητών. Στην Ελλάδα έχουμε ξεχάσει κάποιες αρχές όπως η δικαιοσύνη, η αλήθεια. Οι άνθρωποι όπως ο Σαββίδης δεν καταλαβαίνουν την αλήθεια».

Ο ΠΑΟΚ είναι μια αγαπητή ομάδα, οι οπαδοί του τον λατρεύουν και καλά κάνουν, αλλά αυτά που έκανε ο Σαββίδης σε σχέση με εμάς το τελευταίο διάστημα ήταν Ύβρις με την αρχαία έννοια του όρου.

Για το μέλλον του στο «τριφύλλι»: «Εγώ σαν Γιάννης Αλαφούζος έχω ηττηθεί στην προσπάθειά μου, αλλά δεν θα εγκαταλείψω τον Παναθηναϊκό. Το μοντέλο που θέλω είναι να έχει η ομάδα μια καλή εντεκάδα και θα την έχει την επόμενη σεζόν, παράλληλα με νέα παιδιά από τις Ακαδημίες. Υπάρχει από τη μια η διαφθορά, από την άλλη τεράστια φθορά μας σε θέμα μπάτζετ κλπ. Μόνη ελπίδα είναι να βγάλουμε Έλληνες παίκτες.

Όπως έγινε το 2003, το 2004, τότε με τη διοίκηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τελικά η Ελλάδα κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με πολλούς παίκτες του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να το κατορθώσουμε με δικά μας παιδιά και δίπλα τους καλούς ξένους όπως τον Μπεργκ και τον Ζέκα, έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά.

Συγχαίρω τον Ουζουνίδη και τον Λυμπερόπουλο. Έχουν αρχές. Εγώ ως Γιάννης Αλαφούζος έχω αποτύχει στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, θα θέλω να ασχοληθώ με την διαφθορά και την σαπίλα και όχι με το ποδοσφαιρικό. Υπάρχει ένας ξενόφερτος κίνδυνος μπροστά μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.