Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης: «Όλες οι αθηναϊκές ομάδες ενώθηκαν εναντίον μας»

Σαββίδης: «Όλες οι αθηναϊκές ομάδες ενώθηκαν εναντίον μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2017 23:41
Πολιτικά παιχνίδια εις βάρος του βλέπει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι όλες οι αθηναϊκές ομάδες ενώθηκαν εναντίον του ΠΑΟΚ. «Πρέπει να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός» ανέφερε.

Βόμβες έριξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάποια πράγματα δεν τα κάναμε καλά. Κατά πάσα πιθανότητα οι ποδοσφαιριστές είχαν μπει σε μια φάση συναισθηματικής κενότητας, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θα σταλούν και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Μετά από το κύπελλο ουσιαστικά όλοι βρισκόταν στην κατάσταση απειλών σωματικής βίας. Και μάλιστα είχαν περάσει σκέψεις να βγάλω την ομάδα από τα playoffs.

Το μόνο που χαίρομαι είναι ότι όλη η Ελλάδα πείστηκε ότι δεν είμαστε εμείς χαλίφηδες. Πιστεύω ότι ο κ. Καλογερόπουλος πρέπει να ολοκληρώσει την διαιτητική του καριέρα και θα κάνω τα πάντα για να αφαιρεθεί ότι διεθνής προοπτική έχει. Τέτοιοι διαιτητές δεν κάνουν λάθη. Αυτοί κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν μετά από εντολές. Προειδοποίησαν την κυβέρνηση της χώρας ότι δε μπορούμε να βρισκόμαστε υπό τέτοια πίεση, όταν δεχόμαστε τηλεφωνικές απειλές και μάλιστα δεν μπορείς να καταλάβεις ποιες είναι οι αιτίες.

Δεν είναι το γκολ στο Βόλο ή ένα πέναλτι που δεν δόθηκε. Εκτιμώ ότι γίνονται πολιτικά παιχνίδια και το πολιτικό σύστημα κάτι φοβήθηκε. Νομίζουν ότι με τέτοιες πράξεις θα σπάσουν την επιθυμία μου να προχωρήσω. Ο Παναθηναϊκός ήρθε πληγωμένος και προετοιμάστηκε καλύτερα για το ματς αυτό.Δεν καταλαβαίνω γιατί πληγώθηκαν με εμάς. Δεν πέταξα εγώ την μπύρα, ούτε σταμάτησα το ματς. Στο γήπεδο του Παναθηναϊκού έγιναν όλα αυτά. Εμένα μου αρέσει η μάχη και που όλες οι Αθηναϊκές ομάδες ενώθηκαν εναντίον μας. Το πράσινο, το κόκκινο, το κίτρινο ενώθηκαν. Ας κάνουν κοκτέιλ με τα χρώματά τους. Εγώ μπορώ να προστατέψω τους ανθρώπους μου αν δεν μπορεί η πολιτεία. Να σταματήσετε να απειλείτε τους ανθρώπους μου. Με πλησιάζουν και μου λένε έχουμε γυναίκες και παιδιά. Υπήρχε ψυχολογική πίεση στον ΠΑΟΚ. Εγώ όταν το γήπεδο δεν είναι σωστό δεν το δικαιολογώ, αλλά τους ανθρώπους δεν μπορεί να τους απειλείς και να συμπεριφέρεσαι έτσι
».

Για τον τελικό του Βόλου και την απόφαση του Ολυμπιακός-Πλατανιάς: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί. Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Αυτές είναι οι αρχές τους, αλλά είμαστε και εμείς συμμέτοχοι που συμμετέχουμε σε αυτά. Όλες οι ομάδες και οι 16. Εκφράζουμε την θέση μας. Όσο αφορά τον τελικό.

Όταν βγήκα εγώ στο γήπεδο δεν γνώριζα τι είχε γίνει πριν. Για την βία και τα μαχαίρια. Γι' αυτό είπα ευχαριστώ στους διοργανωτές. Εμείς λάβαμε το σήμα πριν τον τελικό γιατί περιμέναμε προβοκάτσιες. Εγώ πρότεινα στον Μελισσανίδη να το δούμε μαζί το ματς για να είναι γιορτή. Η αστυνομία δουλεύει σε αυτή την χώρα. Δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν να μην έχουν επαφή στην αερογέφυρα.

Έχω εντυπωσιαστεί, όταν λένε ότι ήταν άδειο το κουτάκι της μπύρας, ότι ο προπονητής το έκανε επίτηδες. Δεν ήμουν εκεί, αλλά ποια σημασία έχει αν ήταν άδειο ή γεμάτο το κουτάκι; Είναι στοιχείο της βίας και ακριβώς με αυτό τον τρόπο πρέπει να χαρακτηριστεί.

Δε δικαιολογώ τέτοια πράγματα, όταν γίνονται και σε μας. Θυμάστε όταν πέταξαν ένα ποτήρι νερό στον προπονητή του Ολυμπιακού; Χάρτινο ποτήρι νερό. Ζήτησα συγγνώμη, επειδή δε δικαιολογώ τέτοιες συμπεριφορές. Στο δικό μας γήπεδο απαγορεύονται να πωλούνται μπύρες, κλειστά μπουκάλια νερό
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.