Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έσωσε την Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!

Μπουντεσλίγκα: Έσωσε την Βόλφσμπουργκ ο Βιεϊρίνια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2017 00:29
Με γκολ του Βιεϊρίνια η Βόλφσμπουργκ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπραουνσβάιγκ και εξασφάλισε την παραμονή στην Μπουντεσλίγκα.

Στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να αγωνίζεται η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» κέρδισαν και στο δεύτερο μπαράζ την Μπράουνσβάιγκ (1-0), εξασφαλίζοντας την παραμονή στην 1η κατηγορία.

Η Βόλφσμπουργκ είχε κάνει τη μισή δουλειά, όταν κέρδισε με 1-0 το πρώτο ματς στην έδρα της, ωστόσο η Μπραουνσβάιγκ δεν το έβαλε κάτω και είχε σημαντικές στιγμές για να προηγηθεί. Στο 13’ ο πορτιέρο της Βόλφσμπουργκ έδιωξε με το πόδι το πλασέ του Νίμαν από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 41’ ο Ρέιχελ αστόχησε σχεδόν από το ίδιο σημείο, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το μηδέν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) άνοιξαν το σκορ με σουτ του Βιεϊρίνια από το ύψος της περιοχής. Η Μπράουνσβάιγκ δεν κατάφερε να απαντήσει και στο 82’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζάουερ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Βόλφσμπουργκ γλίτωσε το σοκ του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.