Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Γιουνές και άλλοι πέντε από τη Ξάνθη

Τέλος ο Γιουνές και άλλοι πέντε από τη Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2017 19:30
Το «διαζύγιο» με τον Χαμζά Γιουνές και άλλων πέντε ποδοσφαιριστών (Λάζιτς, Πιτσέλι, Παπαστεριανός, Καρασαλίδης, Παπαγεωργίου) ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ξάνθη.

Μαζικές εκκαθαρίσεις στην Ξάνθη, αφού η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με έξι ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Χαμζά Γιουνές, Τζόρτζιε Λάζιτς, Μάρκoς Πιτσέλι, Μανώλη Παπαστεριανό, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Θανάση Παπαγεωργίου, οι οποίοι είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό

Η ανακοίνωση:


Η Xanthi FC ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Χαμζά Γιουνές, Τζόρτζιε Λάζιτς, Μάρκoς Πιτσέλι, Μανώλη Παπαστεριανό, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Θανάση Παπαγεωργίου.

Ο 31χρονος επιθετικός Χαμζά Γιουνές με τα 19 γκολ που σημείωσε στη Super League αναδείχθηκε 2ος σκόρερ του πρωταθλήματος σε μία επίδοση που ήταν και προσωπικό ρεκόρ. Η Xanthi FC τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο 33χρονος περιφερειακός επιθετικός Τζόρτζιε Λάζιτς σκόραρε τρεις φορές με την ξανθιώτικη φανέλα σε 26 συμμετοχές πρωταθλήματος. Η ξανθιώτικη ομάδα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο 32χρονος διεθνής με την Εθνική Αρμενίας Μάρκος Πιτσέλι πραγματοποίησε 10 συμμετοχές στη Super League με την ξανθιώτικη ομάδα. Η Xanthi FC του εύχεται ό,τι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, η Xanthi FC ευχαριστεί τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Μανώλη Παπαστεριανό, Αριστοτέλη Καρασαλίδη και Θανάση Παπαγεωργίου για την παρουσία τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.