Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ταξίδι 8 ωρών με αεροπλάνο για να παίξουν στο πρωτάθλημα!

Ταξίδι 8 ωρών με αεροπλάνο για να παίξουν στο πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2017 18:17
Πονοκέφαλο στις ρωσικές ομάδες της πρώτης κατηγορίας έφερε η άνοδος της SKA Χαμπάροβσκ, αφού η έδρα των νεοφώτιστων βρίσκεται σε απόσταση 8.300 χλμ από την Μόσχα!

Μέρες σαν αυτές που η Λουτς Βλαδιβοστόκ βρίσκονταν στην πρώτη κατηγορία αναμένεται να ζήσουν οι ομάδες στην ρωσική Πρέμιερ Λιγκ. Και αυτό διότι από τη νέα σεζόν, οι περισσότεροι σύλλογοι θα αναγκαστούν να κάνουν σχεδόν «υπερατλαντικό» ταξίδι προκειμένου να αντιμετωπίσουν την SKA Χαμπάροβσκ.

Το Χαμπάροβσκ βρίσκεται σε απόσταση 8.300 χλμ από την Μόσχα και μόλις 30 χλμ από τα κινεζικά σύνορα, κάτι που σημαίνει πως οι περισσότερες ομάδες θα αναγκάζονται να πραγματοποιούν ένα ταξίδι περίπου 7-8 ωρών με το αεροπλάνο προκειμένου να αγωνιστούν στα βάθη της Άπω Ανατολής.

Η SKA Χαμπάροβσκ ανέβηκε στην 1η κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της και φυσικά και η ίδια ετοιμάζεται για πολλά χιλιόμετρα, αφού ανά 15 ημέρες θα αναγκάζεται να κάνει μαραθώνιο ταξίδι για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Πάντως θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα η αντίδραση των ανθρώπων της UEFA σε περίπτωση που η ρωσική ομάδα εξασφαλίσει έξοδο στην Ευρώπη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.