Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Προβάδισμα παραμονής για Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα: Προβάδισμα παραμονής για Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2017 23:59
Με εύστοχο πέναλτι του Γκόμες (35’) η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 1-0 την Μπραουνσβάιγκ στον πρώτο αγώνα μπαράζ και βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα. Δικαιολογημένες φωνές των φιλοξενούμενων για τη φάση του πέναλτι.

Το πρώτο βήμα για την παραμονή της στην 1η κατηγορία έκανε η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» κέρδισαν με 1-0 την Μπραουνσβάιγκ στην έδρα τους και πλέον καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ στη ρεβάνς της Δευτέρας (29/5).

Η Βόλφσμπουργκ είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο στο 23’ θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ, με τον Ερνάντες να αστοχεί με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι γλίτωσαν το γκολ και στο 35’ κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Βάλβσικ. Βέβαια, στο ξεκίνημα της φάσης ο Γκόμες έκανε κοντρόλ με το χέρι, κάτι που δεν έπεσε στην αντίληψη του διαιτητή. Ο Γερμανός ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για την ομάδα του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) η Βόλφσμπουργκ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει την παραμονή, αλλά ο Ντινταβι, που είχε περάσει τον Φέτζιτς, έστειλε τη μπάλα άουτ από πλάγια θέση. Πέντε λεπτά μετά ο Βόσνιος πορτιέρο είπε «όχι» σε κεφαλιά του Γκόμες και το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.