Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος οι Κλισί, Νάβας, Σανιά και Καμπαγιέρο από την Μάντσεστερ Σίτι

Τέλος οι Κλισί, Νάβας, Σανιά και Καμπαγιέρο από την Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2017 19:11
Στη λύση της συνεργασίας της με τους Γκαέλ Κλισί, Χεσούς Νάβας, Μπακαρί Σανιά και Βίλι Καμπαγιέρο προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τον Πάμπλο Σαμπαλέτα, οι «πολίτες» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τους Γκαέλ Κλισί, Χεσούς Νάβας, Μπακαρί Σανιά και Βίλι Καμπαγιέρο, οι οποίοι αποτελούν οριστικά παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο 31χρονος Γάλλος μπακ αποκτήθηκε από την Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2011 και πραγματοποίησε 203 εμφανίσεις με τους «πολίτες» σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Από την άλλη, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έγινε κάτοικος Μάντσεστερ δύο χρόνια αργότερα (2013), σημειώνοντας 8 γκολ και 39 ασίστ σε 183 παιχνίδια. Ο 31χρονος κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας, ενώ σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, αναμένεται να επιστρέψει στην Σεβίλλη.

Λίγη ώρα μετά γνωστοποίηθηκε και το διαζύγιο με τον Μπακαρί Σανιά. Ο 34χρονος Γάλλος μπακ αποκτήθηκε από την Άρσεναλ το 2014 και σε τρία χρόνια σημείωσε 5 ασίστ σε 86 συμμετοχές.

Τέλος, ο 35χρονος Αργεντινός γκολκίπερ αποκτήθηκε από τη Μάλαγα το 2014 και τη φετινή σεζόν σημείωσε 27 εμφανίσεις σ’ όλες τις διοργανώσεις. Με τους «πολίτες» κατέκτησε το Λιγκ Καπ του 2016, όντας καθοριστικός στον τελικό με την Λίβερπουλ που κρίθηκε στα πέναλτι, αποκρούοντας τρία χτυπήματα των «κόκκινων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.