Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2017 22:31
Με εύστοχο πέναλτι του Λέτο (62’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και έμεινε ζωντανός στην προσπάθεια του να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ εν αναμονή και της απόφασης για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παρά τις πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚ στη Λεωφόρο και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για να αποφύγει την τελευταία θέση των πλει-οφ και τον 2ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα, η «Ένωση» παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και έχασε μεγάλο έδαφος στην προσπάθεια να διεκδικήσει την πρώτη θέση των πλέι οφ.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας και το πρώτο ημίχρονο είχε να επιδείξει μόνο δύο μεγάλες φάσεις, αμφότερες στο 30ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χουλτ, ο Μολέντο πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ανέστη. Δευτερόλεπτα μετά, η ΑΕΚ βγήκε στην αντεπίθεση με τον Χριστοδουλόπουλο, αυτός απέφυγε εντυπωσιακά τον Χουλτ, όμως νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 60’ κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Γκάλο σε προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη. Ο Λέτο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη για το 1-0. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία και δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διαχειρίστηκε το υπέρ του σκορ και πήρε τη νίκη που τον κρατά ζωντανό στη μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Η βαθμολογία των πλέι-οφ*:


1.ΠΑΟΚ 8
2.ΑΕΚ 6
3.Παναθηναϊκός 5
4.Πανιώνιος 4

*Δεν υπολογίζεται το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ που διεκόπη και για το οποίο δεν υπάρχει ακόμα απόφαση

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.