Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παράταση στην απόφαση για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Παράταση στην απόφαση για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2017 17:49
Εκδικάστηκε η υπόθεση για τα όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-Πλατανιάς, με την απόφαση να αναμένεται για τη Δευτέρα (29/5).

Όπως αναμενόταν, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ δεν έλαβε σήμερα (24/5) απόφαση για τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η πλευρά του ΠΑΟΚ έκανε πρόσθετη παρέμβαση δηλώνοντας πως έχει έννομο συμφέρον (αν και έχει επικυρωθεί η βαθμολογία, έχει προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο), κάτι που δεν δέχονται οι «ερυθρόλευκοι». Η πλευρά του Ολυμπιακού προσκόμισε τις 19 καταθέσεις που δεν τους «ενοχοποιούν», σε αντίθεση με εκείνες στις οποίες στηρίχτηκε η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι και αυτές θα ληφθούν υπόψη στην τελική απόφαση.

Οι Πειραιώτες υποστήριξαν πως η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε απαράδεκτα, μιας και δεν υπάρχουν αποδεικτικά μέσα που προβλέπονται από τους κανονισμούς. Οι δυο πλευρές πήραν προθεσμία για να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (12:00), έτσι η απόφαση αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα (29/5).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο 29 του ΚΑΠ, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας (κεκλεισμένων των θυρών ή διεξαγωγή αγώνων σε ουδέτερο γήπεδο), βαρύ πρόστιμο, αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (έχει επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5, αν και ο ΠΑΟΚ έχει προσφύγει στο διαιτητικό), ενώ το άρθρο κάνει λόγο ακόμα και για υποβιβασμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.