Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έφυγε από την Πόρτο ο Νούνο, σενάρια για Σίλβα

Έφυγε από την Πόρτο ο Νούνο, σενάρια για Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2017 01:14
Παρελθόν από τον πάγκο της Πόρτο αποτελεί ο Νούνο Εσπίριτο, σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία των «δράκων». Πρώτο φαβορί ο Μάρκο Σίλβα.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η Πόρτο, η οποία γνωστοποίησε το «διαζύγιο» με τον Νούνο Εσπίριτο. Ο 43χρονος τεχνικός ανέλαβε τους «δράκους» τον Ιούνιο του 2016 ωστόσο δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα, αφήνοντας την στη 2η θέση με -6 από την Μπενφίκα.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και σύμφωνα με τα πορτογαλικά Μέσα, το μοναδικό όνομα που έχει ακουστεί αυτή τη στιγμή είναι αυτό του Μάρκο Σίλβα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «A Bola», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει γράψει τα παιδιά του σε σχολείο του Πόρτο, ενέργεια που πιθανώς συνδέεται με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό των «δράκων».

Βέβαια δεν αποκλείεται το σενάριο ο Σίλβα να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, με τις Σαουθάμπτον και Γουότφορντ να φέρεται ότι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του τεχνικού της Χαλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.