Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκριεζμάν: «Δίνω 60% να πάω στην Γιουνάιτεντ»

Γκριεζμάν: «Δίνω 60% να πάω στην Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2017 00:19
Ο Αντούαν Γκριεζμάν χαρακτήρισε πιθανή την μετακίνηση του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζοντας μάλιστα πως κατά 60% θα βρίσκεται στους «κόκκινους διαβόλους» τη νέα σεζόν.

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός, μιλώντας ζωντανά σε γαλλική εκπομπή, αποκάλυψε πως έχει πρόταση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως κατά 60% θα αγωνίζεται στο «Όλντ Τράφορντ» τη νέα σεζόν:

«Ναι είναι πιθανό να πάω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα έλεγα πως αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι στο 60%. Θα πάρω την τελική μου απόφαση στις προσεχείς δύο εβδομάδες» δήλωσε ο Γκριεζμάν, ο οποίος βέβαια στη συνέχεια της συνέντευξης είπε πως κατά 70% θα μείνει στην Ατλέτικο!

Ο Γάλλος άσος μπορεί να τα μπέρδεψε λίγο στα μαθηματικά ωστόσο σύμφωνα με αγγλικά και γαλλικά Μέσα η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή των «κόκκινων διαβόλων» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, ωστόσο μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση εφόσον νικήσει τον Άγιαξ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.