Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Βασίλισσα» ξανά στο θρόνο της!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Βασίλισσα» ξανά στο θρόνο της!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2017 23:06
Με γκολ των Ρονάλντο και Μπενζεμά, η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 τη Μάλαγα στην Ανδαλουσία και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας για 33η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από πέντε χρόνια. Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Μπαρτσελόνα, 4-2 την Ειμπάρ.

Μετά από πέντε χρόνια, η Ρεάλ είναι ξανά πρωταθλήτρια! Η «βασίλισσα» πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μάλαγα και κατέκτησε τον 33ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, αφήνοντας στο -3 την Μπαρτσελόνα.

Τα πάντα κρίθηκαν στα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 2’ ο Ίσκο έβγαλε εξαιρετική μπαλιά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, κι εκείνος αφού απέφυγε και τον Καμενί άνοιξε το σκορ. Η Μάλαγα θα μπορούσε να απαντήσει πριν το ημίχρονο, όμως στο 21’ ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά το απευθείας φάουλ του Σάντρο, ενώ στο 41’ η κεφαλιά του Κέκο πέρασε λίγο άουτ. Στον αντίποδα, ο Ρονάλντο θα μπορούσε να «γράψει» το 2-0 στο 34’ όμως νικήθηκε από τον Καμενί.

Το δεύτερο γκολ της «βασίλισσας» ήρθε στο 55’. Ο Καμενί απέκρουσε την προσπάθεια του Ράμος, όμως ο Βαράν πήρε το ριμπάουντ και έδωσε στον Μπενζεμά, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 2-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Ρεάλ να επιστρέφει στο θρόνο μετά από πέντε χρόνια.

Νίκη χωρίς αντίκρισμά για Μπαρτσελόνα


 Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Βασίλισσα» ξανά στο θρόνο της!
Στην 2η θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους τερμάτισε η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε με 4-2 την Εϊμπάρ στο «Κάμπ Νου». Οι Καταλανοί χρειάζονταν ήττα της Ρεάλ για να πάρουν αυτοί τον τίτλο, ωστόσο η «βασίλισσα» είχε καθαρίσει από πολύ νωρίς το ματς, με αποτέλεσμα ο αγώνας στην Καταλονία να ήταν ουσιαστικά αδιάφορος.

Μάλιστα, η Εϊμπάρ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό με τον Ινούι. Ο Σουάρες σπατάλησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο και στο 61’ ο Ινούι πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να μειώσει στο 63’ με αυτογκόλ του Γιουνκά, ενώ στο 69’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν ένα από τα πιο αστεία πέναλτι που έχουν δοθεί ποτέ. Ο Άλμπα βρήκε… χόρτο στην προσπάθεια να σουτάρει, έπεσε μόνος του στο έδαφος και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Γιοέλ απέκρουσε το χτύπημα του Μέσι, όμως στο 73’ ο Σουάρες με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 75’ οι Καταλανοί κέρδισαν νέο πέναλτι και την αποβολή του Κάπα, με τον Μέσι να ολοκληρώνει την ανατροπή από την άσπρη βούλα. Ο Αργεντινός σκόραρε ξανά στο 90+2’, φτάνοντας τα 37 γκολ στο πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 4-2, όμως το πρωτάθλημα πήγε στα χέρια της Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.