Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Ανάσταση» με Λάζαρο η ΑΕΚ!

Σούπερ Λιγκ: «Ανάσταση» με Λάζαρο η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2017 22:57
Με γκολάρα του Χριστοδουλόπουλου (85’) η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα με 1-0 τον «μισό» Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και διατηρεί αμείωτες τις ελπίδες της για την 1η θέση των πλέι οφ.

Σε ένα κακό παιχνίδι, η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει λύσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό των πολλών απουσιών, ωστόσο ένα ωραίο γκολ του νεοεισελθόντα Χριστοδουλόπουλου χάρισε στην «Ένωση» τη νίκη με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Μετά από ένα κουραστικό πρώτο μέρος χωρίς μεγάλες φάσεις, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-0 στο 47’, όμως ο Αλμέιδα αστόχησε σε κενή εστία από τα τρία μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και προσπαθούσε ανεπιτυχώς να διασπάσει την άμυνα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, αδυνατώντας να απειλήσει. Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς κάτι αξιόλογο ώσπου στο 85’ ο Χριστοδουλόπουλος «έγραψε» το 1-0 με σουτάρα εκτός περιοχής, δίνοντας τη λύση στην «Ένωση». Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να απαντήσει και η ομάδα του Χιμένεθ έφτασε τους 6 βαθμούς, μένοντας ζωντανή στη μάχη για την πρωτιά των πλει-οφ.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:


1.ΑΕΚ 6 (2-1)
2.ΠΑΟΚ 5 (1-1)*
3.Πανιώνιος 4 (2-2)
4.Παναθηναϊκός 2 (1-2)*

*εκκρεμεί η απόφαση για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.